Νέα Σμύρνη: Δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του αστυνομικού

Νέα Σμύρνη: Δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του αστυνομικού

Ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν στυλιάρια απομόνωσαν, πέταξαν στο οδόστρωμα και ξυλοκόπησαν ανελέητα τον νεαρό αστυνομικό - Εξακολουθούσαν να επιτίθενται ακόμη κι όταν ήταν πεσμένος αιμόφυρτος και οι συνάδελφοί του έκαναν προστατευτικό κλοιό γύρω του - Ακόμη τρεις αστυνομικοί διακομίσθηκαν ελαφρύτερα τραυματισμένοι στο 401

astinomikos_main123_2
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στη Νέα Σμύρνη

Ο άτυχος αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ αιμορραγούσε επί ώρα στο οδόστρωμα, απομονώθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με στυλιάρια,  σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι. 

Συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού κατάφεραν να κάνουν κλοιό γύρω του και να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λόγω των επεισοδίων, το ασθενοφόρο χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα για να τον προσεγγίσει, ενώ λίγο πριν τον παραλάβουν οι διασώστες έχασε τις αισθήσεις του.  Ο νεαρός αστυνομικός διακομίσθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο, δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής. Στο 401, όμως, μεταφέρθηκαν ακόμη τρεις αστυνομικοί με ελαφρύτερα τραύματα.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στον αστυνομικό:

Τραυματισμός

Τραυματίας αστυνομικός 3

Κλείσιμο


Screenshot_27
DSC_4881-01
DSC_4890-01


Ενδεικτικό της μανίας με την οποία επιτέθηκαν στον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, είναι ότι οι κουκουλοφόροι εξακολουθούσαν να επιτίθενται ακόμη και την ώρα που συνάδελφοι του τραυματία τον είχαν προσεγγίσει και έκαναν προστατευτικό κλοιό γύρω του, ενώ εκείνος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Αυτή την ώρα, στο 401 προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, μεταβαίνουν  ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο αρχηγός της αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» με 3.215 νέα κρούσματα - Τα 1.572 στην Αττική 

Νέα Σμύρνη: Απίστευτος συνωστισμός στη συγκέντρωση 

Ελληνικό #metoo: Πιθανή έρευνα κατά Λιγνάδη και για πορνογραφία ανηλίκων - Νέα «πυρά» κατά της ανακρίτριας από τον Κούγια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης