Λαμία: Έστειλαν στην φυλακή φυγόποινο με καταδίκη για κλοπές

Λαμία: Έστειλαν στην φυλακή φυγόποινο με καταδίκη για κλοπές

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών - Συνελήφθησαν φυγόποινοι για ανθρωποκτονία και απόπειρα στην Χαλκίδα και την Καβάλα αντίστοιχα

elliniki_astynomia
Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Λαμία ένας Έλληνας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λαμίας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.

Συλλήψεις για ανθρωποκτονία και απόπειρα

Ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ευβοίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και 11 ημερών, συνελήφθη στην Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης