Η τετραμελής σπείρα έκανε διανομές «κατ' οίκον» με ταξί - Μέλος της ήταν και μία εγκυμονούσα, αλλά δεν συνελήφθη λόγω της κατάστασής της
Μάνος Τσαγκαράκης
Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου εξάρθρωσαν σπείρα που διακινούσε κοκαΐνηστην Κρήτη με «εγκέφαλο» έναν 38χρονο πολύτεκνο από το Μονοφάτσι και συνεργούς του έναν ακόμη Έλληνα και τις συζύγους τους, με αυτή του δεύτερου να είναι… ετοιμόγεννη!
Κατά την διάρκεια των ερευνών με φυσική παρακολούθηση και παγίδευση των μέσων επικοινωνίας των υπόπτων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο που τους είχε απασχολήσει για ένοπλες ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας, την σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και τον σύζυγο της εγκυμονούσης η οποία δεν συνελήφθη λόγω της κατάστασής της, ενώ κατέσχεσαν κοκαΐνη βάρους 70 γραμμαρίων.
Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι η σπείρα εξυπηρετούσε την «πελατεία» της τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο και μάλιστα τις διανομές «κατ’ οίκον» έκανε ο δεύτερος συλληφθείς με… ταξί, καθώς του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα σύμφωνα με το ekriti.gr! Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα 69 που κατηγορούνται ότι αγόραζαν κοκαΐνη από τους συλληφθέντες.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.