Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα μέσω Airbnb για να κάνει κορωνοπάρτι
Συνελήφθη η 24χρονη διοργανώτρια - Πρόστιμα στους έξι συμμετέχοντες
Κορωνοπάρτισε διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω Airbnb διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου μία 24χρονη στην Καλαμαριά.
Στο διαμέρισμα βρέθηκε η ίδια μαζί με άλλα έξι άτομα και διασκέδαζαν. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της 24χρονης και στη βεβαίωση προστίμου 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία.
Πρόστιμα ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους έξι συμμετέχοντες.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.