Κόρινθος: Κάτω από το κάθισμα έκρυβε τριάμισι κιλά ηρωίνης!
Αστυνομικοί του έστησαν μπλόκο, έψαξαν το αυτοκίνητό του και ξέθαψαν επτά συσκευασίες
Μάνος Τσαγκαράκης
Μέλος ευρύτερου κυκλώματος που διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά στην Πελοπόννησο θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου τον 38χρονο Έλληνα που συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητό του στο οποίο είχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.
Ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν για την επικείμενη μεταφορά του παράνομου φορτίου, οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον οδηγό στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, έκαναν έρευνα στο όχημα που επέβαινε και βρήκαν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού επτά συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους τριών κιλών και 346 γραμμαρίων.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό του δράστη για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να εξακριβωθεί σε ποιον και πού θα παρέδιδε την ηρωίνη. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών