Μαγνησία: «Έγδυσαν» εταιρεία που δεν λειτουργεί

Μαγνησία: «Έγδυσαν» εταιρεία που δεν λειτουργεί

Δεν πρόλαβαν να «χαρούν» τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που βούτηξαν, καθώς τους συνέλαβαν το ίδιο βράδυ - Συνελήφθη μελισσοκόμος για κλοπή κυψελών στο Άργος

astynomia
Το παράθυρο μιας εταιρείας σε περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, η οποία έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, διέρρηξαν τρεις Έλληνες το απόγευμα της Τρίτης, «σήκωσαν» από το εσωτερικό της έξι κεντρικές μονάδες υπολογιστών και έναν εκτυπωτή και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης λειτουργούσε ακόμη και οι κάμερες κατέγραψαν τους δράστες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ στον Βόλο! Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ενώ οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού.

Ηλικιωμένος έκλεβε κυψέλες στο Άργος

Τον μελισσοκόμο με ξένα μελίσσια ήθελε να κάνει ένας 70χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε διάφορες κυψέλες με τα σμήνη μελισσών από μια τοπική κοινότητα Δήμου Άργους-Μυκηνών. Όμως, μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος από τις κυψέλες που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν και οι υπόλοιπες, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: Ο Λιγνάδης καλεσμένος του Βούτση σε εκδήλωση της Βουλής για τον Μαντέλα το 2018

Μιανμάρ: 137 ΜΚΟ από 31 χώρες καλούν τον ΟΗΕ να επιβάλλει εμπάργκο όπλων

Πανδημία-Πορτογαλία: Ξεπέρασαν τα 800.000 τα κρούσματα και τις 16.000 τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης