Σέρρες: Δήλωσε κλοπή του Ι.Χ. για να καλύψει τον διαρρήκτη-γιο της

Σέρρες: Δήλωσε κλοπή του Ι.Χ. για να καλύψει τον διαρρήκτη-γιο της

Έκλεψε από επιχείρηση 750 ευρώ σε μετρητά και 70 προπληρωμένες κάρτες - Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες διάρρηξης σε σπίτι στην Σπάρτη

astynomia_1_750x512
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης μιας διάρρηξης σε επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, βρέθηκε κρυμμένο σε μια αγροτική έκταση την Παρασκευή. Ως τότε, δεν είχε δηλωθεί κλοπή του, αλλά την δήλωσε κατόπιν εορτής η… μητέρα του δράστη στην οποία ανήκε!

Ο Έλληνας διαρρήκτης είχε παραβιάσει τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας την επιχείρηση, από την οποία έκλεψε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 750 ευρώ και 70 προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας 10.500 ευρώ. Κατά την διαφυγή του, κάμερες άλλων επιχειρήσεων κατέγραψαν το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε αργότερα στο σημείο όπου το έκρυψε, έχοντας μέσα το επίμαχο κουτί με το περιεχόμενό του.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας για να την ενημερώσουν ότι το όχημα ενεπλάκη σε διάρρηξη, εκείνη δήλωσε ότι της το είχαν κλέψει! Σύντομα, όμως, αποκαλύφθηκε ότι το είχε χρησιμοποιήσει ο γιος της κι έτσι η γυναίκα συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Ο γιος της δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Δικογραφία σε δύο γυναίκες για κλοπή στη Σπάρτη

Τρεις μήνες μετά την διάρρηξη που είχε γίνει στις 22 Νοεμβρίου σε ένα σπίτι στην Σπάρτη, ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες δυο Ελληνίδες, μια 28χρονη και μια 35χρονη, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης «αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι ειλικρινής και έντιμος» λέει ο δικηγόρος του

Lockdown: Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

Δημήτρης Λιγνάδης: Από τη δόξα στη συντριβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης