Θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκαν οι δύο 14χρονοι, αναζητείται συνομήλικός τους

Θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκαν οι δύο 14χρονοι, αναζητείται συνομήλικός τους

Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - Δύο 14χρονοι εντοπίστηκαν σώοι, έρευνα για τον εντοπισμό τρίτου παιδιού από δυνάμεις της ΕΜΑΚ στο χιονισμένο βουνό

emak_xioni_main
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 14χρονου αγοριού, το οποίο χάθηκε στην περιοχή του Υμηττού, έχει στήσει η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Ο 14χρονος ρουμανικής κατατωγής είχε μεταβεί στο βουνό από την Ηλιούπολη μαζί με άλλους δύο 14χρονους, οι οποίοι, αρχικά, επίσης δηλώθηκαν αγνοούμενοι, αλλά εντοπίστηκαν από τις ειδικές ομάδες αναζήτησης. Τα δύο παιδιά εντοπίσθηκαν σώα, λίγο μετά τις οκτώμισι, ωστόσο δεν βρέθηκε μαζί τους ο τρίτος 14χρονος. 

Το παιδί αυτό είχε ξεκινήσει με τα άλλα δύο από την Ηλιούπολη για να πάνε στο βουνό. Κάποια στιγμή χάθηκαν γεγονός που σήμανε συναγερμό σε αστυνομία και Πυροσβεστική .  Μάλιστα τα παιδια κάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δωθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο.

Οι δύο έφηβοι επικοινώνησαν με τον πατέρα τους, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου. Τα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, μαζί τους βρισκόταν και το τρίτο παιδί, με το οποίο κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί που αγνοείται είναι ρουμανικής καταγωγής και όταν ξεκίνησε η κακοκαιρία, ο 14χρονος είπε ότι θα φύγει μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνά τους οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες, γνωρίζουν ότι το παιδί δεν έχει επιστρέψει σπίτι του, ενώ προς το παρόν η επικοινωνία μαζί του δεν έχει καταστεί εφικτή.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία αρχικά μετείχαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια, και ενώ οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς, οι δυνάμεις αναζήτησης ενισχύθηκαν από τις γύρω περιοχές.


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα 

Ανατροπή- θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκαν οι δύο 15χρονοι, αναζητείται συνομήλικός τους 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας 

Δείτε βίντεο: Χιόνια και στο Σύνταγμα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης