Εμβολιασμοί: Σε λειτουργία το mega εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ

Εμβολιασμοί: Σε λειτουργία το mega εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στη ΔΕΘ το πρωί για τον εμβολιασμό τους, έχοντας κλείσει το ραντεβού τους

1
Πρεμιέρα έκανε σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το οποίο, στην πλήρη ανάπτυξη του, θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Πάρα το τσουχτερό κρύο, πολλοί είναι οι πολίτες που νωρίτερα από τις 8 το πρωί και έχοντας κλείσει το ραντεβού τους, έφτασαν στο περίπτερο 13 για να κάνουν το εμβόλιο.

Εμβολιαστικό κέντρο ΔΕΘ - GRTimes.gr


Θυμίζουμε ότι, το κέντρο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισήμανε ότι θα λειτουργήσει σταδιακά, ανάλογα με τον εφοδιασμό των εμβολίων, ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να ξεκινήσουν 24 εμβολιαστικές γραμμές, με 48 γιατρούς.

Σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση «Ελευθερία», σημείωσε ότι είναι ένα στοίχημα καθημερινό για το οποίο «νυχθημερόν δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι, με μεγάλη υπομονή, με μεγάλη επιμονή και φέρνοντας συνέχεια αποτέλεσμα».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ανάλογα με το πώς θα πηγαίνει το εμβόλιο, θα ανοίγουν κι άλλες γραμμές, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε περισσότερους εμβολιασμούς για τους ανθρώπους εδώ, της Θεσσαλονίκης», τόνισε.

Το εμβολιαστικό κέντρο θα αναπτυχθεί πλήρως τον Μάρτιο, υπογράμμισε το Σάββατο ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Η δυναμικότητά του θα ξεπερνάει τους 6.000 εμβολιασμούς την ημέρα και τους 150.000 εμβολιασμούς τον μήνα.
2
3
4
5
6

Κλείσιμο
Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος

Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης