Λευτέρης Αυγενάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Μετά την Μπεκατώρου άνοιξαν στόματα

Λευτέρης Αυγενάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Μετά την Μπεκατώρου άνοιξαν στόματα

«Καταγγελίες συνεχίζουν να φτάνουν σε εμάς» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού 

aygenakis
Στο θέμα των καταγγελιών που ξεκίνησαν με την Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι το θέμα αυτό έγινε τώρα διότι η κυβέρνηση απέδειξε ότι «είναι έτοιμη να σπάσει αυγά» και χτίστηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους αθλητές, με αποτέλεσμα να ανοίξουν στόματα.

Το χορό, όπως είπε, άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, δημοσιοποιώντας μία προσωπική της ιστορία πολύ σκληρή και πλέον «το ένα πίσω από το άλλο ακολουθούν πολλά περιστατικά, όχι μονάχα κακοποίησης σεξουαλικής, αλλά ακόμα και κακοδιαχείρισης, κακοδιοίκησης κ.λπ.»

Καταγγελίες, όπως σημείωσε ο κ. Αυγενάκης έρχονται «πάρα πολλές» αλλά δεν είναι αξιοποιήσιμο το κάθε τι διότι «δεν σημαίνει ότι επειδή έφτασε ένα email αυτομάτως τα υιοθετούμε. Πρέπει να υπάρχει μία αξιολόγηση. Δεν μπορούμε να σπιλώσουμε προσωπικότητες ούτε οικογένειες».

«Είμαστε πολλοί προσεκτικοί και εγώ και οι συνεργάτες μου. Έχουμε στείλει ήδη αρκετές περιπτώσεις στον ειδικό εισαγγελέα (....) Ωστόσο είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι από το ένα άκρο δεν ωφελεί να πας στο άλλο άκρο» συμπλήρωσε.




Ο υφυπουργός τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να ανοίξει άλλο ένα τμήμα του αθλητισμού και τόνισε ότι τα στοιχεία δείχνουν πως ο οργανωμένος αθλητισμός δεν έχει τόση μεταδοτικότητα.

«Μας έχει συγκινήσει η πειθαρχία όλων. Υπάρχει μια ωριμότητα μέσα στο αθλητικό οικοδόμημα» και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα στην προσπάθεια που κάνουμε» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: 10χρονος με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ερχονται οι... έξυπνοι δρόμοι και η αυτόματη οδήγηση

Κεραμέως (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι θα λειτουργήσει η αστυνομία στα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης