Πτολεμαΐδα: Με μια αγκαλιά άρπαξε 1.000 ευρώ από 90χρονο!

Πτολεμαΐδα: Με μια αγκαλιά άρπαξε 1.000 ευρώ από 90χρονο!

Η δράστιδα παραμένει ασύλληπτη, ωστόσο συνέλαβαν τον συνεργό της - Έκανε φύλλο και φτερό δύο διαμερίσματα στη Λιβαδειά

astynomia_peripoliko
Άλλος ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος έπεσε θύμα μιας επιτήδειας που τον αγκάλιασε θερμά σε μια περιοχή της Πτολεμαΐδας και τον ξάφρισε! Η δράστιδα παραμένει ασύλληπτη και τα χρήματα που άρπαξε άφαντα, όμως συνελήφθη στη... Βέροια ο 32χρονος συνεργός της με το αγροτικό φορτηγάκι του οποίου διέφυγε!

Η αδίστακτη 36χρονη γυναίκα είχε δει ότι ο 90χρονος είχε βάλει στην τσέπη του πουκαμίσου του το ποσό των 1.000 ευρώ και έδρασε αστραπιαία. Αιφνιδιάζοντάς τον με την «επίθεση αγάπης», άρπαξε τα χρήματα, χώθηκε στο φορτηγάκι του 32χρονου και εξαφανίστηκαν. Όμως, ο συνεργός της εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η έρευνα για την σύλληψη της 36χρονης και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών συνεχίζεται.

Ξάφρισε δυο σπίτια στη Λιβαδειά και πήγε στην φυλακή!

Σε δυο σπίτια περιοχών της Λιβαδειάς μπήκε σαν... κύριος μέρα-μεσημέρι ένας Έλληνας που βρήκε ξεκλείδωτες τις εισόδους και άρπαξε χρήματα, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, έναν... κουμπαρά που περιείχε χρηματικό ποσό, ακόμη και τα... τσιγάρα και τον αναπτήρα ενός ενοίκου! Μάλιστα, ο αναπτήρας βρέθηκε στην κατοχή του όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγο αργότερα.

Ο δράστης, που δεν είχε εκδώσει καν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενος για κλοπές, αλλά διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στην φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών για ληστεία από κοινού με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών!

Ειδήσεις σήμερα:

Ανελέητη η επέλαση του κορωνοϊού στη Γερμανία: Ξεπέρασαν τους 60.000 οι νεκροί

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα - «Κόκκινες» Θεσσαλονίκη – Αχαΐα

Κόστα Ρίκα: Κατασχέθηκαν 2 τόνοι κοκαΐνης προτού αναχωρήσουν για το Βέλγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης