Σήφης Βαλυράκης: Οι αρχές πήραν γενετικό υλικό που εντοπίσθηκε στην προπέλα του σκάφους του

Σήφης Βαλυράκης: Οι αρχές πήραν γενετικό υλικό που εντοπίσθηκε στην προπέλα του σκάφους του

Τι λένε πηγές του Λιμενικού για την υπόθεση

Βαλυράκης: «Οι εκλογές οδηγούν σε αποσταθεροποίηση της χώρας»
Οι καταγγελίες της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη με βάση τις οποίες ο άνδρας της δολοφονήθηκε και ότι δεν επρόκειται για δυστύχημα, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι αρχές πήραν γενετικό υλικό από την προπέλα και πιο συγκεκριμένα αίμα για να εξετάσουν αν ανήκει στον πρώην υπουργό.

«Αν αποδειχθεί ότι το αίμα είναι δικό του τότε θα αποκλειστούν όλα τα άλλα σενάρια», επεσήμανε στο protothema.gr πηγή από το υπουργείο Ναυτιλίας. «Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο έχει αλλοιωθεί το αίμα λόγω παραμονής του στο νερό επί ώρες», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τις αρχές οι καταγγελίες φέρεται να στηρίχθηκαν σε μαρτυρία ψαρά ο οποίος ειδε το Σήφη Βαλυράκη να διαπληκτίζεται με κάποιους που επέβαιναν σε αλιευτικό κατά τις 12.00 το μεσημέρι. Όμως η σύζυγός του είχε πει στο Λιμενικό ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι τους περίπου στις 13.30-14.00.

Οι αρχές πάντως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Σήφης Βαλυράκης έπεσε στη θάλασσα από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγo και τραυματίστηκε από την προπέλα του σκάφους, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Το quick stop δεν το είχε στο χέρι του αλλά ήταν πάνω στη μηχανή και πιο συγκεκριμένα πάνω στο διακόπτη. Το quick stop  είναι το σχοινί που δένει ο χειριστής στο χέρι του ώστε αν πέσει στη θάλασσα, να τραβηχτεί και να σβήσει η μηχανή.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Ναβάλνι: Την Πέμπτη θα εξεταστεί η έφεση για την αποφυλάκισή του

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Ασκούμε πίεση στις εταιρείες για περισσότερα εμβόλια

Οι Γερμανοί μπέρδεψαν τα ποσοστά και έβγαλαν... άχρηστα τα εμβόλια της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης