«Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»: «Ψήφισε και ανάδειξε ένα νέο στιχουργό» στον ΘΕΜΑ 104,6

«Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»: «Ψήφισε και ανάδειξε ένα νέο στιχουργό» στον ΘΕΜΑ 104,6

Μία ισχυρή επιτροπή έχει επιλέξει τα 10 καλύτερα στιχουργήματα και μας τα παραθέτει

PHOTO_PR
Ο διαγωνισμός της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής μέσα από το ΘΕΜΑ Radio 104,6 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα 10 καλύτερα στιχουργήματα που επέλεξε η επιτροπή που αποτελείται από τους Όλγα Βλαχοπούλου, Γιώργο Λεκάκη, Κώστα Μπαλαχούτη, Νίκο Θρασυβούλου, Γιάννη Μακρυγιάννη και Δημήτρη Λιόλιο, μπορείτε να τα ψηφίσετε μέσω της ειδικής πλατφόρμας: https://themaradio1046.app.do/3105525

Ένα ακόμη στιχούργημα με τη λήξη της ψηφοφορίας στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα μελοποιηθεί από τους παραγωγούς.

Μέχρι τώρα επτά στιχουργήματα έχουν ήδη μελοποιηθεί με τη συμμετοχή του Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Σαββιδάκη, Φωτεινής Δάρρα, Μπάμπη Τσέρτου, Κατερίνας Κούκα, Δημήτρη Λιόλιου και Βαγγέλη Γιαννάκη.

Είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνιστικός χαρακτήρας της εκπομπής είναι διαφορετικός. Αυτή τη φορά μια ισχυρή επιτροπή στιχουργικής αξιολόγησης επιλέγει τα 10 καλύτερα στιχουργήματα και μόνο αυτά συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία.

epitropi_new


Χαρακτηριστικό είναι πως στο συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν 50 στιχουργοί. Από τα 50 στιχουργήματα επιλέχθηκαν τα 10 καλύτερα των Βουλγαράκη Περιστέρας, Δαναβασίλη Στέλλας, Κλούβα Νίτσας, Κοζαδίνου Γιώργου, Κονδυλοπούλου Ασπασίας, Κορρέ Αντώνη, Μακαρίδη Μάνου, Μπακάλη Βαρβάρας, Μπορτζοβίτου Αμαλίας και Προσηλιώτη Γιώργου.

Κάθε Σάββατο,
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης