Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Τα παιδιά έχουν μετανιώσει» λέει η μητέρα - Προβληματισμένη η σύζυγος του θύματος

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: «Τα παιδιά έχουν μετανιώσει» λέει η μητέρα - Προβληματισμένη η σύζυγος του θύματος

Η μητέρα των κατηγορουμένων εξακολουθεί να επιμένει, πάντως, στα περί «προκλητικής» συμπεριφοράς του σταθμάρχη - Όταν γίνει το δικαστήριο, όπως ισχυρίζεται, θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως τα παιδιά δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και έχασαν την ψυχραιμία τους

5225406
Κατέβαζοντας τους τόνους, λίγες ημέρες αφότου μίλησε για ψέματα από μέρους του σταθμάρχη χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα τραμπούκο που άσκησε μπούλινγκ στα παιδιά της, η μητέρα των δύο ανηλίκων που επιτέθηκαν βίαια στον άντρα στον σταθμό Ομόνοια του Μετρό, λέει τώρα πως ο 17χρονος και ο 15χρονος έχουν μετανιώσει

Παρά το γεγονός ότι στη διάρκεια των απολογιών τους, οι ανήλικοι, στους οποίους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, δεν φάνηκαν να προβαίνουν σε δηλώσεις ειλικρινούς μεταμέλειας, η μητερα των δραστών δηλώνει, σύμφωνα με το Mega, ότι τα παιδιά θέλουν να συζητήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη και πως θα του σταθούν όπως και όσο χρειαστεί.


Η μητέρα των ανήλικων δραστών είναι ανακουφισμένη, ωστόσο η σύζυγος του σταθμάρχη εμφανίζεται έντονα προβληματισμένη από την απόφαση να αφεθούν ελεύθερα τα δύο αδέρφια που χτυπούσαν με μίσος τον άντρα της, του οποίου τα λόγια από την αποτρόπαια πράξη σε βάρος του προκάλεσαν πανελλήνιο σοκ, καθώς κόντεψε από τις κλωτσιές να μείνει ανάπηρος.

Η μητέρα των δραστών, πάντως, όπως λέει στην κάμερα της εκπομπής LIVE NEWS, καταλαβαίνει πως ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθεια να αναρρώσει, αλλά δύσκολα, όπως τονίζει, περνούν και τα παιδιά της.

Κλείσιμο
Σήμερα πάντως, ένα 24ωρο μετά την απόφαση του ανακριτή να αφήσει ελεύθερους με όρους τον 17χρονο και τον 15χρονο αδελφό του, η γυναίκα επιμένει να ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε και πυροδότησε η στάση του σταθμάρχη.

Από τα πλάνα όμως δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο σταθμάρχης και τα δύο αδέλφια βγαίνουν από διαφορετική πόρτα του συρμού και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο 15χρονος του πετάει το αναψυκτικό και του ρίχνει το πρώτο χτύπημα.

Ο σταθμάρχης δε φαίνεται να κλείνει τον δρόμο στους δύο ανήλικους μαθητές. Εκείνοι τον χτυπούν, τον ρίχνουν στην αποβάθρα και συνεχίζουν με μανία, ακόμα και όταν ο άτυχος υπάλληλος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Όπως λέει η μητέρα των κατηγορουμένων, όταν γίνει το δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως τα παιδιά της δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και έχασαν, όπως αναφέρει, την ψυχραιμία τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Μαδρίτης- Δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες

Μπάιντεν: «Είναι μια νέα μέρα για την Αμερική» - Δείτε live

Κορωνοϊός: Στα 516 τα νέα κρούσματα - 300 ασθενείς διασωληνωμένοι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης