Χανιά: Τα ναρκωτικά ήταν λίγα αλλά τα χρήματα πολλά για έναν επιχειρηματία!

Χανιά: Τα ναρκωτικά ήταν λίγα αλλά τα χρήματα πολλά για έναν επιχειρηματία!

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε χώρους που του ανήκαν εντοπίστηκαν 230 γραμμάρια κάνναβης αλλά και περίπου 4.500 ευρώ από παλαιότερες πωλήσεις - Μία σύλληψη και στο Αργίνιο για κατοχή κάνναβης

Xania-kannabi-oplo
Την στιγμή που κινούνταν με το αγροτικό φορτηγάκι του σε μια περιοχή του Δήμου Χανίων, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου και της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολούθησαν έρευνες στο όχημα, στο σπίτι του, σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιεί και στις επιχειρήσεις που διατηρεί, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 4.440 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει. Έτσι, ο επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Τον τσάκωσαν στο Αγρίνιο με κάνναβη και ζυγαριά

Έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Αγρινίου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 26,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Premier League: «Γκέλα» της Άρσεναλ στο Emirates, 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Νόριτς για Γιαννούλη: Έκλεισε με 8,5 εκατ. και 20% ποσοστό μεταπώλησης

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε ισόγειο στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης