Βόλος: Επτά συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών σε πάρκο της πόλης!

Βόλος: Επτά συλλήψεις για αλισβερίσι ναρκωτικών σε πάρκο της πόλης!

Ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο «πωλητής» είχε μετατρέψει το σπίτι του σε «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών - Κυκλοφορούσαν στο Ηράκλειο με κοκαΐνη

Bolos-parko-narkwtika
Ούτε... πάρτι να έκαναν εν μέσω κορωνοϊού οι χρήστες ναρκωτικών που συγκεντρώθηκαν σε ένα πάρκο της πόλης του Βόλου για να αγοράσουν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από έναν διακινητή! Όμως, στο μυστικό «ραντεβού» κατέφθασαν... απρόσκλητοι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο πάρκο είχαν μαζευτεί έξι «πελάτες» που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να αγοράζουν ναρκωτικά από τον έβδομο της παρέας και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 4,96 γραμμαρίων. Με χειροπέδες βρέθηκε και ο «πωλητής» και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 279,26 γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά χάπια, ένας τρίφτης, μία ζυγαριά και 100 ευρώ.

Οι επτά συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε σε βάρος τους διώξεις για αγορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και διέταξε την κράτηση του διακινητή τον οποίο παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συλλήψεις με κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο δύο Έλληνες που υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 8,7 γραμμάρια κοκαΐνης, τα 7,4 από τα οποία σε μορφή «βράχου». Έτσι, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, όπου κατασχέθηκαν και 605 ευρώ προερχόμενα από τις παράνομες συναλλαγές τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικές πηγές: Δεν έχει προγραμματισθεί συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου για το προσεχές διάστημα

Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδονησία: Βρέθηκε ένα από τα δύο μαύρα κουτιά

Survivor - Χαμός με Κάτια Ταραμπανκό και Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν είμαι άχρηστη!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης