Ιωάννινα: Λεηλατούσαν φορτηγά του Δήμου

Ιωάννινα: Λεηλατούσαν φορτηγά του Δήμου

Εισέβαλαν στο εργοτάξιο όπου ήταν σταθμευμένα - Έκλεβαν αντικείμενα από σταθμευμένα οχήματα και στην Αχαΐα και στο Ρέθυμνο

maxresdefault
Επί 40 ημέρες, από τις 11 Αυγούστου ως τις 21 Σεπτεμβρίου, τρεις Έλληνες τρύπωναν συστηματικά σε ένα εργοτάξιο μιας περιοχής των Ιωαννίνων και λεηλατούσαν τα φορτηγά ιδιοκτησίας του Δήμου Ιωαννιτών που ήταν σταθμευμένα σε αυτό.

Στο διάστημα της δράσης τους, που εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι δράστες «ρούφηξαν» από τα οχήματα δημόσιας χρήσης περίπου 100 λίτρα πετρελαίου κίνησης, ενώ ξήλωσαν ακόμη δυο μπαταρίες και δυο φανάρια. Τα στοιχεία των δραστών ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές και φθορές δημόσιας περιουσίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Παραβίαζαν αυτοκίνητα σε Αχαΐα και Ρέθυμνο

Τέσσερις άγνωστοι άρπαξαν από ένα φορτηγό δυο κινητά την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε μια περιοχή της Αχαΐας και στην συνέχεια σε περιοχή της Αιγιαλείας, όπου έσπασαν το τζάμι ενός αυτοκινήτου και άρπαξαν μία τσάντα με 40 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Λίγο μετά τις κλοπές, το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι τρεις συνεργοί του αναζητούνται.

Την στιγμή που τρύπωνε μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Ρεθύμνου με σκοπό να κλέψει ό,τι υπήρχε μέσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας το βράδυ της Παρασκευής ένας Έλληνας και στην κατοχή του κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία ένα μαχαίρι και ένα φυσίγγιο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαρδαλιάς για τα εμβόλια: Η Ελλάδα θα παραλάβει 424.624 δόσεις μέσα στον Ιανουάριο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον «Βίκινγκ» με την προβιά και τα κέρατα 

Η Αττική βάζει «φρένο» στην άρση του lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης