Όπως είπε, επικαλούμενος... πληροφορίες από την Ιταλία, «το εμβόλιο παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων» και κάλεσε τους πιστούς να μην το δεχτούν.
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου μετά τον εσπερινό ο Μητροπολίτης Κυθήρων είπε συγκεκριμένα: «Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων.
Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: «έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων». Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».
Στο βίντεο από το 05.45
Δείτε βίντεο: Μητροπολίτης Κυθήρων για το εμβόλιο: Παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων, μην το δεχτείτε
Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, βρίσκεται το XPLORE Oceans, το μοναδικό ενυδρείο της Αττικής. Ένας εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος διεθνών προδιαγραφών, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.
Επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία, τα νιτρικά προκαλούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως των ευπαθών ομάδων, ιδιαίτερα όταν περιέχονται στο πόσιμο νερό.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.