Ιωάννινα: Ναρκωτικά μετέφερε ο «ραλίστας» με τη μηχανή

Ιωάννινα: Ναρκωτικά μετέφερε ο «ραλίστας» με τη μηχανή

Μετέφερε κάνναβη έξι κιλών - Ο ένας συνεργός του συνελήφθη στη Θεσσαλονική και ο δεύτερος αναζητείται

ιαω
Λύθηκε μέσα σε λίγες ώρες το μυστήριο με τον άγνωστο αναβάτη μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Καλπάκι Ιωαννίνων ενώ μετέφερε ένα ύποπτο σακίδιο, αλλά έσπασε… έξι μπλόκα των αστυνομικών και διέφυγε μέσω της Εγνατίας Οδού με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς!

Ύστερα από έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 30χρονου αλλοδαπού που έκρυψε το σακίδιο σε δασώδες σημείο στην περιοχή του Ανήλιου, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Μέσα, υπήρχαν έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 300 γραμμαρίων τα οποία είχε παραλάβει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα από δύο 28χρονους ομοεθνείς συνεργούς του που προπορεύτηκαν στη συνέχεια με αυτοκίνητο, λειτουργώντας ως προπομποί.

Ο 30χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στο Βοτονόσι Ιωαννίνων, σε επιχείρηση της Δίωξης μαζί με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και του τμήματος Μετσόβου. Ένας από τους δυο ομοεθνείς του συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ο άλλος αναζητείται. Στο στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι Tokarev με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια κάμερα και 1.250 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μακρόν ανησυχεί Γαλλία και ΕΕ - Ποια μέτρα φέρεται να παραβίασε πριν βρεθεί θετικός

«Πράσινο φως» από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων στο εμβόλιο της Moderna

Τα δέκα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Όχι, δεν περιέχει... τσιπάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης