«Πράσινο φως» από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων στο εμβόλιο της Moderna
Ανοίηει ο δρόμος ώστε να αρχίσει η διανομή δόσεων σε όλη την επικράτεια της χώρας
Ο αμερικανικός ομοσπονδιακός οργανισμός φαρμάκων (FDA) αποφάσισε το βράδυ χθες Τετάρτη να εγκρίνει την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου εναντίον του νέου κορωνοϊού που κατασκευάζει η αμερικανική εταιρεία Moderna, έγραψε η εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη πηγές ενημερωμένες σχετικά με τη διαδικασία.
Ο επικεφαλής του FDA, ο Στίβεν Χαν, διαβεβαίωσε χθες Πέμπτη ότι ο οργανισμός σκόπευε να κινηθεί με ταχύτητα προς την οριστικοποίηση και την έκδοση άδειας κατεπείγουσας χρήσης (emergency use authorization, EUA) του υποψηφίου εμβολίου της.
Η επιτροπή των ειδικών που συμβουλεύει τον οργανισμό συνέστησε νωρίτερα χθες να εγκριθεί η κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου. Η χορήγηση άδειας θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να αρχίσει η διανομή δόσεων σε όλη την επικράτεια της χώρας που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού στον κόσμο, πιθανόν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.