Κορωνοϊός - Καβάλα: Μητέρα δυο ανήλικων η 51χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο που «έφυγε»

Κορωνοϊός - Καβάλα: Μητέρα δυο ανήλικων η 51χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο που «έφυγε»

Η 51χρονη ήταν προϊσταμένη στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο και έδινε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Τι λέει στο protothema.gr η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου

kavala_nosokomeio
Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών είναι ακόμη ένα θύμα του κορωνοίού που άφησε την πνοή της σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και εργαζόταν.

Η 51χρονη Μ.Κ. ήταν προϊσταμένη στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο και έδινε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου ήταν διασωληνωμένη.

«Η γυναίκα αυτή ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ήταν πολλές ημέρες στο νοσοκομείο και διένυε την τρίτη εβδομάδα διασωληνωμένη. Δυστυχώς άφησε πίσω της δυο ανήλικα παιδιά και τον άντρα της. Λόγω της θέσης της ερχόταν σε επαφή με αρκετό κόσμο και παρά το ότι πρόσεχε εν τέλει μολύνθηκε από τον κορωνοϊό. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που αρρώστησε πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο βάζοντας στην άκρη, όπως κάνουμε όλοι μας, τις όποιες ανησυχίες και φόβους» λέει στο protothema.gr η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Κατερίνα Πετράκη.

Η κοινωνία της Καβάλας είναι συγκλονισμένη από το θάνατό της μιας και ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο στην πόλη. Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια εξέφρασε και η ΠΟΕΔΗΝ μέσω του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στέλιος Πέτσας: Ενδεχομένως να αργήσει και άλλο η άρση των περιοριστικών μέτρων

Να μην κάνουν το εμβόλιο όσοι έχουν σοβαρές αλλεργίες, λένε οι Βρετανοί

«Ράπισμα» των ΗΠΑ στην Τουρκία: Πέρασε το νομοσχέδιο με τις κυρώσεις για τους S-400 - Απειλή για βέτο από Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης