Έφυγε από την ζωή 51χρονη διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου Καβάλας, νικημένη από κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ, η 51χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, νοσηλευόταν σε κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου και στις 18 Νοεμβρίου εισήχθη στη ΜΕΘ.
«Πέθανε σήμερα 11ος συνάδελφος. Δεν προλαβαίνουμε πιά να μετράμε νεκρούς συναδέλφους. Νέοι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μην ψάχνετε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ιεροσυλία στη μνήμη τους. Εφ όσον όλοι οι νεκροί συνάδελφοι εργαζόνταν και δεν είχαν άδεια ειδικού σκοπού, σημαίνει ότι δεν εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες. Θρηνούμε σήμερα μία Διοικητική υπάλληλο 51 χρονών με δύο παιδάκια από το νοσοκομείο της Καβάλας. Προϊσταμένη του τμήματος προσωπικού η οποία προφανώς προσβλήθηκε από τον ιό στην επαφή που έχει καθημερινά το τμήμα με χιλιάδες συναδέλφους και πολίτες», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»