Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στην Κακαβιά

Καταζητούμενος ληστής συνελήφθη στην Κακαβιά

Συνέλαβαν διακινητή μεταναστών στην Κομοτηνή

opke
Δυο διωκτικά έγγραφα για συμμετοχή σε σπείρα ληστών και μια καταδίκη εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Αλβανού κακοποιού που εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, προσπαθώντας να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ζακύνθου και Πράξη του προέδρου Εφετών Πατρών για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και ληστείας, ενώ εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστούν τα διωκτικά έγγραφα και να μεταχθεί διαδοχικά στη Ζάκυνθο και την Πάτρα.

Συνέλαβαν διακινητή μεταναστών στην Κομοτηνή

Ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές σε βάρος ενός Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Κυριακής. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ένας 39χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για κλοπή, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στον Μελιγαλά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.



Ειδήσεις σήμερα: 

Οι εμπορικές συνομιλίες του Brexit «σκαλώνουν» γιατί η ΕΕ ζητά πάρα πολλά, λέει η Βρετανία


Ένας μήνα από τον φονικό σεισμό της Σάμου - Μετράνε ακόμα τις πληγές τους οι κάτοικοι

Νορβηγίδα καλλονή εξομολογείται: Με αποκαλούν ψεύτρα όταν τους λέω ότι είμαι transgender 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης