Ηράκλειο: Στα καθίσματα του Ι.Χ. έκρυβαν δυο κιλά ηρωίνης

Ηράκλειο: Στα καθίσματα του Ι.Χ. έκρυβαν δυο κιλά ηρωίνης

Συλλήψεις σε Κρήτη και Ιωάννινα

Xersonisos-irwini
Μόλις έφτασε με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου μία 46χρονη από τη Ρουμανία και αποβιβάστηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της, τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Η 46χρονη συνάντησε έξω από το σπίτι της σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου τον 46χρονο Αλβανό σύντροφό της, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο και έβγαλε από τα καθίσματά του έξι συσκευασίες με συνολικά δύο κιλά και 40 γραμμάρια ηρωίνης που ήταν προσεκτικά κρυμμένες! Αμέσως συνελήφθησαν και οι δυο και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, καθώς και τέσσερα κινητά, μια ζυγαριά ακριβείας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια που βρέθηκαν στο σπίτι τους. Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετέφερε με Ι.Χ. ηρωίνη και κοκαΐνη στα Ιωάννινα

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ένας αλλοδαπός να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 127 γραμμαρίων και 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν 14 κινητά, 1.890 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών και χειρόγραφες σημειώσεις που εξετάζονται.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απείθειας και παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.



Ειδήσεις σήμερα:

Βατόπουλος: «Προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων»

Σήμερα ανακοινώνει το Λονδίνο τι θα ακολουθήσει την άρση του εθνικού lockdown

Έρευνα MRB: Τι λένε οι πολίτες για εμβόλιο, Θεία Κοινωνία και πανδημία - Μπροστά με 15,9% η ΝΔ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης