Μύκονος: Απάτη στο όνομα του αντιδημάρχου

Μύκονος: Απάτη στο όνομα του αντιδημάρχου

Ο δράστης απέσπασε περίπου 7.000 ευρώ

apati_3-768x480_2
Οργιάζουν οι απάτες στο όνομα αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα νησιά, με το τελευταίο κρούσμα στη Μύκονο, όπου οι επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν επιχειρηματία που διατηρεί γνωστό αρτοποιείο, παριστάνοντας τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Αλέκο Κουκά!

Ένας από τους δράστες τηλεφώνησε στον φούρνο, υποδύθηκε τον ίδιο τον αντιδήμαρχο και παρήγγειλε στον ιδιοκτήτη του προϊόντα αξίας 800 ευρώ! Στην απορία του για την τόσο μεγάλη παραγγελία, ισχυρίστηκε πως ήταν «για τις ανάγκες του δήμου». Ο απατεώνας ζήτησε τον τραπεζικό λογαριασμό του επιχειρηματία για να καταθέσει τα χρήματα. Όμως, στη συνέχεια του έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μια απόδειξη τράπεζας και ισχυρίστηκε πως έκανε λάθος και, αντί για 800, κατέθεσε 8.000 ευρώ!

Ο αντιδήμαρχος είναι πασίγνωστος στην τοπική κοινωνία και φερέγγυος κι έτσι ο ανυποψίαστος φούρναρης έκανε το λάθος να καταθέσει στον λογαριασμό του δράστη την διαφορά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι 7.200 ευρώ έκαναν «φτερά»! Μάλιστα, πιθανότατα ο ίδιος απατεώνας έκανε παρόμοιες παραγγελίες και σε άλλους καταστηματάρχες της Μυκόνου επικαλούμενος το όνομα του αντιδημάρχου, όμως ένας αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ο κ Κουκάς και αμέσως ενημέρωσε τον ίδιο, ο οποίος απευθύνθηκε στην Αστυνομία που διεξάγει έρευνα.

Ειδήσεις σήμερα

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα αν κλείσουν τα δημοτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης