Mέλος σπείρας που λεηλατεί τις παραγωγές των αγροτών θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν αλλοδαπό που συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν «σήκωσε» μισό τόνο ελιές από ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας!
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την στιγμή που έκλεβε δέκα τσουβάλια με ελαιόκαρπο συνολικού βάρους 500 κιλών, καθώς και έναν σάκο που περιείχε… ελαιόπανα και μια τσουγκράνα. Οι κλεμμένες ελιές αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και άλλα μέλη της σπείρας.
Κλέβουν και εξωλέμβιες στην Χαλκίδα
Σε ένα σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας τρύπωσε ένας 26χρονος Έλληνας και έκλεψε την εξωλέμβια μηχανή, την προηγούμενη Δευτέρα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα από τους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου και εντοπίστηκε ο νεαρός. σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς