Ρέθυμνο: Έκρυβε έξι κιλά κάνναβης και οκτώ δενδρύλλια στο μαντρί του

Ρέθυμνο: Έκρυβε έξι κιλά κάνναβης και οκτώ δενδρύλλια στο μαντρί του

Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη και στην Άρτα

Rethymno-xasisofyteia-kannabi
Η κτηνοτροφία δεν ήταν η μόνη ασχολία ενός κατοίκου περιοχής του Δήμου Ανωγείων, ο οποίος χρησιμοποιούσε έναν ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο πολύ κοντά στο ποιμνιοστάσιο της ιδιοκτησίας του για να καλλιεργεί χασισόδεντρα από τα οποία είχε τρυγήσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης με συμμετοχή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, των Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της συγκομιδής που καλλιεργούσε.

Στον ίδιο χώρο κοντά στο μαντρί με τα ζώα του, ο δράστης έκρυβε συνολικά πέντε κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 290 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στην Άρτα

Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ένας Έλληνας κάτοικος χωριού του Δήμου Αρταίων, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε στο σπίτι του αποξηραμένους κλώνους φυτού κάνναβης βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερις συσκευασίες και τρία γυάλινα βάζα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 150,27 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο σκύλος ανιχνευτής που δανείστηκαν από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Λάρισας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας, οδήγησε στην σύλληψη ενός άνδρα όταν ερεύνησε το σπίτι του στην πόλη της Καρδίτσας και βρήκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,19 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε, καθώς και 198,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανίδα «αφέντρα» προσφέρει θεραπεία «εξευτελισμού» σε φαν του Τραμπ για να τον απαρνηθούν

Μία-μία σε «lockdown» οι χώρες της Ευρώπης - Το... σύνθημα έδωσαν Γαλλία και Γερμανία

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε το lockdown – Τι προτείνουν Γερμανοί ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης