Ο «Flex» ξετρύπωσε αποξηραμένη κάνναβη και λαθραίο καπνό στα Τρίκαλα

Ο «Flex» ξετρύπωσε αποξηραμένη κάνναβη και λαθραίο καπνό στα Τρίκαλα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε δυο περιπτώσεις και στην Ξάνθη

Flex-Trikala-kannabi-kapnos
Διπλή... δουλειά έκανε ο «Flex», ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Ασφάλειας Τρικάλων, όταν ανέλαβε να κάνει έρευνα στην κατοικία ενός άνδρα για τον οποίο υπήρχαν ενδείξεις ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων προϊόντων καπνού στην ευρύτερη περιοχή.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε μέσα στο σπίτι μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 48 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κομμένο καπνό βάρους 480 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και στην αποθήκη άλλη μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 119 γραμμαρίων. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε δυο περιπτώσεις στην Ξάνθη

Οι έρευνες με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή οδήγησαν σε τρεις συλλήψεις σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης. Πρώτα, πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα στο σπίτι του οποίου το τετράποδο εντόπισε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 172,1 γραμμαρίων και στην συνέχεια δυο γυναίκες, στην κατοχή των οποίων βρήκε άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 67,1 γραμμαρίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο έκλυτος βίος του αναλυτή του CNN που αυνανίστηκε live: Απιστίες, σκάνδαλα και σεξουαλικές... εμμονές

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε ότι ήταν... «τσιμπημένη» μαζί του και «ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει»

Πτωχευτικός Νόμος: Πως θα διευθετούνται από αρχές του 2021 τα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης