Δυο Έλληνες μετέφεραν 72 κιλά κάνναβης από την Αλβανία

Δυο Έλληνες μετέφεραν 72 κιλά κάνναβης από την Αλβανία

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους 

Thesprwtia-kannabi
Ανήμερα της επετείου του έπους του 1940 στο αλβανικό μέτωπο, βρήκαν δύο Έλληνες να παραλάβουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης από Αλβανούς συνεργούς τους με τους οποίους συναντήθηκαν σε κάποιο από τα δύσβατα μονοπάτια στα σημεία όπου είχαν συντριβεί οι ιταλικές δυνάμεις!

Οι δύο δράστες είχαν φορτώσει με ναρκωτικά το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν, αλλά κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και στον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν 25 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 72 κιλών και 300 γραμμαρίων που σκόπευαν να διακινήσουν.

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός δράστη που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του. Οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανίδα «αφέντρα» προσφέρει θεραπεία «εξευτελισμού» σε φαν του Τραμπ για να τον απαρνηθούν

Μία-μία σε «lockdown» οι χώρες της Ευρώπης - Το... σύνθημα έδωσαν Γαλλία και Γερμανία

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε το lockdown – Τι προτείνουν Γερμανοί ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης