Κορωνοϊός - Δήμαρχος Σερρών: «Είμαστε ένα βήμα πριν τον κόκκινο συναγερμό»

Κορωνοϊός - Δήμαρχος Σερρών: «Είμαστε ένα βήμα πριν τον κόκκινο συναγερμό»

Έκκληση του Δημάρχου Σερρών στους πολίτες για τήρηση των μέτρων κατά τοπυ κορωνοϊού - Πόσα κρούσματα περιμένουν σήμερα στις Σέρρες

xrisafis_serres
«Είμαστε ένα βήμα πριν τον κόκκινο συναγερμό και το επίπεδο 4», τόνισε σε δηλώσεις του, την Παρασκευής, ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο ίδιος, έκανε έκκληση μέσω του Infonews24, σε όλους τους Σερραίους πολίτες να τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς η κατάσταση στην περιοχή χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία αναδεικνύοντας την ατομική ευθύνη του καθενός μας. Πολίτες και φορείς θα πρέπει να δώσουμε μαζί τη μάχη. Τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, ενώ και η διασπορά είναι σε τέτοιες ηλικιακές ομάδες όπου υπάρχει αυξημένος κίνδυνος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αλ. Χρυσάφης για κορονοϊό: «Είμαστε ένα βήμα πριν από το κόκκινο επίπεδο» (23/10/2020)


Μάλιστα, υποστήριξε πως οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για την επιδημιολογική εξέλιξη της περιοχής «και γι’ αυτό αν τα καταφέρουμε και λειτουργήσουμε όλοι υπεύθυνα, νομίζω θα έρθει καλύτερο αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ συνεχίζει να πραγματοποιεί rapid test σε κατοίκους της πόλης. Την Πέμπτη, ανακοινώθηκαν επιπλέον 65 κρούσματα της COVID-19 σε ένα 24ωρο, ενώ σύμφωνα με τον Νομίατρο για την Παρασκευή, ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να είναι 40-50.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άφαντος ακόμα ο Παππάς - «Ήταν υπό επιτήρηση αλλά κατάφερε να μην συλληφθεί» λέει ο δικηγόρος του

Τι αλλάζει από σήμερα στον επιδημιολογικό χάρτη - Ανησυχία για Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Προκλητική και αμετανόητη η οικογένεια Μιχαλολιάκου - Σόου και ύβρεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης