Η Βενετία Πόπορη, τυλιγμένη με σεντόνι, μεταφέρεται από τους αστυνομικούς από το κτήριο της ΓΑΔΑ στο βανάκι, για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Η πρώην αστυνόμος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και με βάση τα στοιχεία, είχε δεχθεί το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα τηλεφώνημα από τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη. Μάλιστα η καταδικασθείσα είναι από τις πρώτες συλλήψεις που έγιναν το φθινόπωρο του 2013.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη