Η Βενετία Πόπορη, τυλιγμένη με σεντόνι, μεταφέρεται από τους αστυνομικούς από το κτήριο της ΓΑΔΑ στο βανάκι, για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Η πρώην αστυνόμος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και με βάση τα στοιχεία, είχε δεχθεί το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα τηλεφώνημα από τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη. Μάλιστα η καταδικασθείσα είναι από τις πρώτες συλλήψεις που έγιναν το φθινόπωρο του 2013.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.