Όπως διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός κατά την είσοδό τους οι πολίτες στα καφέ και στα εστιατόρια θα υποχρεούνται να φορούν μάσκα, η οποία θα αφαιρείται μόνο όταν κάθονται στο τραπέζι.
«Για να το πω με απλά λόγια, και στο καφέ ή στο εστιατόριο θα μπαίνουμε, στο εξής, με μάσκα. Την οποία θα αφαιρούμε μόνο όταν καθόμαστε στο τραπέζι. Και βέβαια εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση των ορθίων σε εσωτερικές αίθουσες», εξήγησε.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα καταστήματα εστίασης στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3 και 4 θα συνεχίσουν να κλείνουν στις 00:00 τα μεσάνυχτα, με την απαγόρευση της κυκλοφορίας να ισχύει μισή ώρα μετά, δηλαδή στις 00:30.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.