Εννέα νεκροί σήμερα από κορωνοϊό

Εννέα νεκροί σήμερα από κορωνοϊό

Στους 558 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας

nosokomeio
Δυο άνθρωποι κατέληξαν λόγω κορωνοϊού την Παρασκευή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο λόγος για έναν 75χρονο που «έφυγε» λόγω πνευμονίας από τον ιό και μια 40χρονη με υποκείμενα νοσήματα. 

Νωρίτερα, στις 8:15 το πρωί, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 73χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, είχε μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στις 12 Οκτωβρίου και έκτοτε νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 10:00 το πρωί, τη μάχη έχασε και μία 91χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο Σισμανόγλειο. Η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αττική» στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα

Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα έγιναν γνωστοί άλλοι δύο θάνατοι: Ο πρώτος αφορά σε 89χρονο άνδρα στο «Αττικό» και ο δεύτερος σε 84χρονο πο κατέληξε στο Τζάννειο. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμη δύο θανάτους είχαμε στο ΠΓN Λάρισας: Έναν άνδρα ηλικίας 77 ετών και μιας γυναίκας 83 ετών. Αμφότεροι ήταν διασωληνωμένοι και είχαν υποκείμενα νοσήματα. Επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατέληξε 76χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 4 Οκτωβρίου.


Πλεόν, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 558. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Άφαντος ακόμα ο Παππάς - «Ήταν υπό επιτήρηση αλλά κατάφερε να μην συλληφθεί» λέει ο δικηγόρος του

Τι αλλάζει από σήμερα στον επιδημιολογικό χάρτη - Ανησυχία για Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Προκλητική και αμετανόητη η οικογένεια Μιχαλολιάκου – Σόου και ύβρεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης