Δυο άνθρωποι κατέληξαν λόγω κορωνοϊού την Παρασκευή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο λόγος για έναν 75χρονο που «έφυγε» λόγω πνευμονίας από τον ιό και μια 40χρονη με υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα, στις 8:15 το πρωί, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό73χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, είχε μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στις 12 Οκτωβρίου και έκτοτε νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 10:00 το πρωί, τη μάχη έχασε και μία 91χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο Σισμανόγλειο. Η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αττική» στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ έπασχε και από υποκείμενανοσήματα.
Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα έγιναν γνωστοί άλλοι δύο θάνατοι: Ο πρώτος αφορά σε 89χρονο άνδρα στο «Αττικό» και ο δεύτερος σε 84χρονο πο κατέληξε στο Τζάννειο. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.
Ακόμη δύο θανάτους είχαμε στο ΠΓN Λάρισας: Έναν άνδρα ηλικίας 77 ετών και μιας γυναίκας 83 ετών. Αμφότεροι ήταν διασωληνωμένοι και είχαν υποκείμενα νοσήματα. Επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατέληξε 76χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 4 Οκτωβρίου.
Πλεόν, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 558.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.