Η βαλλιστική θα λύσει τις απορίες

Η βαλλιστική θα λύσει τις απορίες

Δύο σφαίρες από τα όπλα των αστυνομικών προκάλεσαν τον θάνατο του 46χρονου πατέρα πέντε παιδιών, κατά την συμπλοκή που ακολούθησε την ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ...

Η βαλλιστική θα λύσει τις απορίες
Δύο σφαίρες από τα όπλα των αστυνομικών προκάλεσαν τον θάνατο του 46χρονου πατέρα πέντε παιδιών, κατά την συμπλοκή που ακολούθησε την ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Κάτω Αχαΐας. Και οι δύο είχαν ριφθεί από πλάγια και μπροστά, γεγονός που διαψεύδει τα αδέλφια του 46χρονου ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στο δίκαννο του νεκρού άνδρα, για να εξακριβωθεί αν πράγματι πυροβόλησε πρώτος, όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί.

Η νεκροτομή έδειξε ότι ο 46χρονος –που έπασχε από Πάρκινσον και ήταν παραπληγικός- είχε βληθεί δύο φορές. Η μια σφαίρα είχε είσοδο από το αριστερό πλάγιο θωρακικό τοίχωμα, πέρασε κάτω από τη μασχάλη και βγήκε από την δεξιά ωμοπλάτη, γεγονός που έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι είχε βληθεί στην πλάτη. Η δεύτερη σφαίρα εισήλθε από την δεξιά πλάγια κοιλιακή χώρα στο ύψος της μέσης και βγήκε από την αριστερή πλευρά της σπονδυλικής στήλης. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, καθώς υπήρχαν κακώσεις στον πνεύμονα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να δείξουν αν, όπως ισχυρίζονται τα αδέλφια του 46χρονου, η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε τον έκανε «να μην είναι ο εαυτός του». Ο δράστης τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την καταδίωξή του από άνδρες της Αστυνομίας, μετά την ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ κατά την οποία πήρε μόνο 200 ευρώ από έναν πελάτη και διέφυγε με μοτοσικλέτα. Πάντως, για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί και Ε.Δ.Ε..
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης