Αίθριος καιρός με ασθενείς βροχές

Αίθριος καιρός με ασθενείς βροχές

Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά, τη Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος καιρός με ασθενείς βροχές
Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά, τη Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν στα Δυτικά τις πρωινές ώρες ενώ θα υπάρξει βαθμιαία επικράτηση δυτικών ανέμων 4 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 Μποφόρ.

Το Σάββατο στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή ο καιρός στην Αττική θα είναι αίθριος και μόνο προς το απογεύματα αναμένεται να σημειωθούν κάποιες αραιές νεφώσεις.. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις από 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ την Κυριακή αναμένεται μια μικρή πτώση.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη
Κλείσιμο
. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15  βαθμούς Κελσίου. Νεφώσεις θα σημειωθούν την  Κυριακή και ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2  έως 16 βαθμούς Κελσίου. Νεφώσεις θα σημειωθούν Κυριακή στη Μακεδονία και τη Θράκη όπου η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 0-12 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ.  Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία το Σάββατο και την Κυριακή θα κυμανθεί απ 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται ηλιοφάνεια. Συγκεκριμένα η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 6-7  Μποφόρ. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το Σάββατο στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αλλά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος .Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ και τοπικά 7 Μποφόρ. Την Κυριακή αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Κρήτη και στις Κυκλάδες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το Σάββατο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι ισχυρές και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις.  Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως  6 μποφόρ. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού την Κυριακή με νεφώσεις και βροχόπτωσης.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17  βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης