Συγκλονίζει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε από ψυκτικό: «Σε αυτήν την ιστορία υπάρχουν κενά»

Συγκλονίζει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε από ψυκτικό: «Σε αυτήν την ιστορία υπάρχουν κενά»

«Αυτός ο άνθρωπος πέρα από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε, δεν έδειξε καμία ειλικρινή μεταμέλεια» είπε η κόρη του θύματος - Ένοχος με ελαφρυντικά ο ψυκτικός για τη δολοφονία της 63χρονης - Η υπεράσπιση απέδωσε την ενέργεια σε παθολογικό πρόβλημα

psyktikos_dolofonia_kalamaria-750x430
Συγκλονίζει η  κόρη της 63χρονης γυναίκας από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης την οποία σκότωσε ο 32χρονος ψυκτικός, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών. «Έχουμε ακούσει ένα σωρό ψέματα», είπε με φανερή λύπη στη φωνή η κόρη του θύματος.

«Η μητέρα μου δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να βρίσει, πόσο μάλλον να χτυπήσει άνθρωπο. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενέστατος, βοηθούσε κόσμο, δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα. Όλα αυτά που ακούμε είναι δικαιολογίες, ίσως για να καλύψει το έγκλημά του. Η μητέρα μου δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε άνθρωπο ως τα 63 της χρόνια. Ήταν αυτή που μας δίδαξε να είμαστε ευγενικές ψυχές. Αυτός ο άνθρωπος πέρα από το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε, δεν έδειξε καμία ειλικρινή μεταμέλεια. Η συγγνώμη που είπε δεν ήταν από την ψυχή του, αλλά μια τυπική συγγνώμη καθοδηγούμενη. Τόσες μέρες αμαυρώνει τη μνήμη της μητέρας μας. Αποκλείεται να τον χτύπησε. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν κενά», προσέθεσε η κόρη ύστερα από την υπεράπιση που ήθελε τον δράστη να έχει προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια εξαιτίας παθολογικού προβλήματος.


«Εύχομαι ποτέ κανείς να μην βρεθεί στη θέση μας. Μια γυναίκα μέσα στα αίματα. Άνοιξα την πόρτα και την βρήκα μέσα σε λίμνη αίματος. Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος. Αυτό που ζήσαμε είναι ασύλληπτο. Δικαιοσύνη για εμάς είναι τα ισόβια αυτό του ανθρώπου», υπογράμμισε.

Σε παθολογικό πρόβλημα του κατηγορουμένου αποδίδει η υπεράσπιση την ανθρωποκτονία.

Κλείσιμο
Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 32χρονο ψυκτικό οποίος στέρησε τη ζωή από 63χρονη πελάτισσα του, κατά τη διάρκεια συντήρησης κλιματιστικού μηχανήματος, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ομόφωνα για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Στην απολογία του, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι καβγάδισε με το θύμα, αλλά δεν περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος. Δήλωσε πως δεν μπορεί να θυμηθεί πώς κατάφερε απανωτά χτυπήματα με σφυρί στην 63χρονη γυναίκα, η οποία εξέπνευσε επί τόπου.

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του 32χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 508 νέα κρούσματα, τα 227 στην Αττική - Δείτε live την ενημέρωση

Χαρδαλιάς: Σε εξαιρετικά επικίνδυνη φάση της πανδημίας και τα Ιωάννινα

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον επαναφέρει την απαγόρευση σεξ σε ζευγάρια που δεν μένουν μαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης