Συνέχεια στην τουρκική προπαγάνδα: Είδαν ελληνικό υποβρύχιο που… αναδυόταν

Συνέχεια στην τουρκική προπαγάνδα: Είδαν ελληνικό υποβρύχιο που… αναδυόταν

Οι Τούρκοι παρουσίασαν βίντεο, το οποίο παρουσιάζει ελληνικό υποβρύχιο να αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας - Η ελληνική πλευρά, πάντως, παρουσιάζει τα υποβρύχια αυτά ως «αόρατα»

ypovrixio_1
Η τουρκική «μονταζιέρα» προπαγάνδας, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, που ισχυρίζεται πως δείχνει ένα ελληνικό υποβρύχιο Τ214 και το οποίο η ελληνική πλευρά παρουσιάζει ως «αόρατο και δεν μπορεί να εντοπιστεί».

Ωστόσο οι έχοντες γνώση, γελούν με τους τουρκικούς ισχυρισμούς αφού το βίντεο εικονίζει πλάνα από υποβρύχιο την ώρα που αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας και δεν πρόκειται για εντοπισμό στο βυθό.


Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, προκειμένου ν΄ αποδείξει πως κατά τη διάρκεια της κρίσης είχε πλήρη εικόνα για το πού βρίσκονται τα ελληνικά υποβρύχια, τα οποία - για την ιστορία - «εντόπισε» σχεδόν 1,5 μήνα μετά για λόγους προπαγάνδας.

Είναι εμφανές πως η αδυναμία των Τούρκων να εντοπίσουν στην Ανατολική Μεσόγειο τα ελληνικά υποβρύχια τύπου 214, που διαθέτουν σύστημα Stealth, έχει προκαλέσει τον φανερό εκνευρισμό της Άγκυρας που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για μία ακόμη φορά με τη χρήση… «μονταζιέρας».

Ειδήσεις σήμερα

Lockdown στην Κοζάνη: Πέρασε στο επίπεδο 4 - Αναλυτικά τα μέτρα που θα ισχύσουν

Επίθεση σε σκύλο στη Νίκαια: Πήγαν να λιντσάρουν τον 53χρονο καθηγητή - Φυγαδεύτηκε με ταξί (βίντεο)

Κορωνοϊός: Στα 453 τα νέα κρούσματα - 13 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης