Στα Ιωάννινα σήμερα έξι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ - Πραγματοποιούν rapid τεστ από σήμερα και για τρεις ημέρες
Eίναι δωρεάν και μπορούν να προσέρχονται όλοι οι πολίτες προς εξέταση
Eκτεταμένα διαγνωστικά τεστ με τη διαδικασία rapid στον γενικό πληθυσμό ξεκινούν από σήμερα και για τρεις ημέρες στα Ιωάννινα, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.
Η διενέργεια των τεστ γίνεται από έξι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου οι πολίτες θα μπορούν να υποβληθούν σε τέστ, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου τα τεστ θα πραγματοποιηθούν, από τις 10:00 έως τις 14:00.
Τα τέστ γίνονται στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων για τον εντοπισμό κρουσμάτων covid-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, την 6η ΥΠΕ και την 1η ΤΟΜΥ Ιωαννίνων.
Tα τεστ είναι δωρεάν και μπορούν να προσέρχονται όλοι οι πολίτες προς εξέταση.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.