40χρονος παρενόχλησε ανήλικη στην Πρέβεζα!

40χρονος παρενόχλησε ανήλικη στην Πρέβεζα!

Ο δράστης είχε πλησιάσει την 16χρονη μαθήτρια χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί και της είχε κάνει μια χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα

astynomia_peripoliko
Επί μια ολόκληρη εβδομάδα εξέταζαν καρέ- καρέ τα πλάνα από κάμερες καταστημάτων στην περιοχή του γηπέδου της Πρέβεζας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον παιδόφιλο που τρομοκράτησε ένα ανήλικο κορίτσι στο οποίο έβαλε «χέρι» το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου!

Ο δράστης είχε πλησιάσει την 16χρονη μαθήτρια χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί και της είχε κάνει μια χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα. Το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου ενημέρωσε τους γονείς του και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια. Εκεί, υπέβαλε καταγγελία και έδωσε την περιγραφή του παιδόφιλου, τον οποίο στη συνέχεια αναγνώρισε από τα πλάνα που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ο 40χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που ακολούθησε, ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «θησαυρός» του Καντάφι βρέθηκε στη Λιμόζ - Τον διακινούσε η τουρκική μαφία

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στον Άγιο Κοσμά

Ελεύθερος με ένα εκατ. δολάρια εγγύηση ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης