Mετανάστης λήστεψε οδηγό ταξί που τον πήρε κούρσα στην Χίο

Mετανάστης λήστεψε οδηγό ταξί που τον πήρε κούρσα στην Χίο

Απόπειρα ληστείας με μαχαίρι και στη Ρόδο

190322122634_Taxi_aftodioikisi
Ούτε καν πήγε το μυαλό ενός 23χρονου οδηγού ταξί τι θα περνούσε το βράδυ της Δευτέρας, όταν πήρε για κούρσα έναν μετανάστη από την ΒΙΑΛ της Χίου και εκείνος του ζήτησε να τον πάει στην πόλη. Σίγουρα, όμως, κατάλαβε τι θα ακολουθούσε, όταν ο επιβάτης του ζήτησε να αλλάξει διαδρομή!

Όταν έφτασαν σε ένα στενό δρόμο στο Χαλκειός, ο αλλοδαπός τον απείλησε και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του! Αφού άρπαξε το ποσό των 300 ευρώ, κατέβηκε από το ταξί και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει σαφή περιγραφή του δράστη, ο οποίος φορούσε καπέλο και μάσκα κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του.

Νεαρός ληστής απείλησε με μαχαίρι γυναίκα στη Ρόδο

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ληστέψει μια γυναίκα που περπατούσε στη Ρόδο, αλλά συνελήφθη κιόλας ο 18χρονος επίδοξος ληστής! Ο νεαρός που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σταμάτησε το απόγευμα της Δευτέρας δίπλα στην ανυποψίαστη πεζή με το μοτοποδήλατό του και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού.

Όμως, εκείνη το έβαλε στα πόδια καλώντας σε βοήθεια και εγκατέλειψε τα σχέδιά του. Το παρ' ολίγον θύμα έδωσε την περιγραφή του δικύκλου στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν το ίδιο βράδυ τον 18χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοκατοχή.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε λίγη ώρα η ιστορική απόφαση - Δείτε βίντεο

Δεκατριάχρονη μετέδωσε τον ιό σε... 11 μέλη της οικογένειάς της στις ΗΠΑ

Μειώσεις ενοικίου: Πότε λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης