Λάθος στιγμή διάλεξε για να επιστρέψει στο σπίτι του στα Μάρμαρα Ιωαννίνωνο ένοικος, καθώς βρήκε μέσα δύο αγνώστους που διέρρηξαν την πόρτα και άρπαζαν κοσμήματα και χρυσαφικά! Και ενώ εκείνος τα έχασε και φοβήθηκε, οι εισβολείς τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους.
Στο πλαίσιο της έρευνας σε συνεργασία των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των δραστών της ληστείας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες στο ύψος του Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας και βρήκαν μια ειδική κρύπτη που είχε μέσα τα κλοπιμαία.
Εκτός από αυτά, στο όχημα ενός εκ των συλληφθέντων που κατασχέθηκε, βρέθηκαν ακόμη μετρητά ύψους 1.835 ευρώ, χρυσή λίρα, δυο χρυσά περιλαίμια και τέσσερα κινητά των οποίων η προέλευση ερευνάται, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για ληστεία.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.