Για τρίτη φορά διέρρηξαν πολυτελές σπίτι στην Πάτρα!

Για τρίτη φορά διέρρηξαν πολυτελές σπίτι στην Πάτρα!

Έκλεψαν ρούχα και κοσμήματα, με την συνολική αξία της λείας τους να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ

diarriksi
Ακόμη και τα... καλλυντικά άρπαξαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν ότι μια γυναίκα έλειπε για διακοπές και «χτύπησαν» για τρίτη φορά το διαμέρισμά της σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην Πάτρα! Μάλιστα, έκλεψαν και τα ρούχα και τα κοσμήματά της, με την συνολική αξία της λείας τους να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που έγινε στόχος διάρρηξης για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες, οι δράστες βρίσκουν τρόπο να απενεργοποιήσουν τους συναγερμούς και εισβάλουν ανενόχλητοι στα σπίτια, όταν απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες. Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των «ποντικών».

Εξιχνιάστηκαν κι άλλες διαρρήξεις στην Αρκαδία και τη Λαμία

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες μιας διάρρηξης που είχε γίνει στις 6 Αυγούστου σε ένα σπίτι σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, εντοπίστηκε στην Τρίπολη μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πύργου και οδήγησε στην σύλληψη ενός από αυτούς. Πρόκειται για έναν Έλληνα που, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχε αρπάξει από το σπίτι 500 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι συνεργοί του.

Δυο σπίτια στην Τρίπολη προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 26 χρόνων, δίχως να τα καταφέρουν, το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
Ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα έκλεψαν δυο Έλληνες από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που η ιδιοκτήτριά του είχε αφήσει ξεκλείδωτο σε μια περιοχή της Λαμίας, τα ξημερώματα της Τρίτης. Όμως, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μηταράκης (ΘΕΜΑ 104,6): Δεν θα έχουμε τον ίδιο κόσμο στις δομές το 2021

Συμπλοκή στον Έβρο: Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα επιτέθηκαν σε κτηνοτρόφο

Πάτρα: «Δεν είμαι κατά της μάσκας», απαντά η μάνα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης