Τροχαίο-σοκ με άντρες της ΔΙΑΣ: Ενας νεκρός, ένας διασωληνωμένος

Τροχαίο-σοκ με άντρες της ΔΙΑΣ: Ενας νεκρός, ένας διασωληνωμένος

Το δυστύχημα έγινε στον Αγιο Κοσμά - Οι αστυνομικοί έπαιρναν μέρος στα μέτρα λόγω πυρκαγιάς - Πατέρας ενός παιδιού ο 33χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε

dias-troxaio-arthro
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και έναν σοβαρά τραυματία διασωληνωμένο στο Ασκληπιείο Βούλας .  Νεκρός είναι ένας 33χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού, ενώ ο συνάδελφός του που έχει τραυματισθεί βαρύτατα είχε ενταχθεί στις δυνάμεις της Αστυνομίας πριν από λίγους μήνες. 

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 στην παραλιακή, στον Άγιο Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα να μεταβούν σε μια πυρκαγιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Οι μοτοσικλετιστές είχαν αναπτύξει ταχύτητα και έφταναν στο σημείο όταν ξαφνικά - και σύμφωνα με τις καταθέσεις των 2 συναδέλφων τους, της ομάδας που τους ακολουθούσαν - ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένο, περίπου 40 μέτρα πριν τα σταματημένα οχήματα στο φανάρι, με αποτέλεσμα η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα να χάσει τον έλεγχο να συρθεί στην άσφαλτο.

Από την πτώση, ο 33χρονος βρήκε τραγικό θάνατο και ο 24χρονος συνάδελφος του σοβαρά τραυματισμένος δίνει μάχη στο Ασκληπιείο Βούλας για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 24χρονος έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις καθώς και ένα συντριπτικό μηριαίο κάταγμα. 

Κλείσιμο
Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Παράξενη θεωρία επιστημόνων: Μπορεί η μάσκα να λειτουργήσει ως... άτυπο εμβόλιο;

Κρήτη: Φωτιά στην Αγία Βαρβάρα – Ισχυροί άνεμοιστην περιοχή

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Εξετάζεται και το σενάριο προβοκάτσιας στη Μόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης