Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Οι εργασίες θα ισχύσουν από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου – Δείτε πού θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας

egnatia_odos
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, Τρίτη 1/9, έως και την Πέμπτη 3/9, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Τα μέτρα λαμβάνονται λόγω εργασιών που θα γίνουν σε Ημαθία και Πιερία.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Η εναλλακτική διαδρομή προς Αθήνα

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα: στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με το βλέμμα στον αριθμό των κρουσμάτων οι ειδικοί - Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε γυναίκα

Πρόεδρος εργαζομένων «Ευαγγελισμού»: Για τη διασπορά του κορωνοϊού φταίνε τα πλουσιόπαιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης