Άγρια δολοφονία σε χωριό της Αργολίδας: Νεκρός εντοπίστηκε 60χρονος με μονωτική ταινία

Άγρια δολοφονία σε χωριό της Αργολίδας: Νεκρός εντοπίστηκε 60χρονος με μονωτική ταινία

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 60χρονου οφείλεται σε ασφυξία, καθώς η μονωτική ταινία τού είχε φράξει τις αναπνευστικές οδούς

argos3
Στην εγκληματική ενέργεια, πιθανότατα με σκοπό την ληστεία, συνηγορούν όλα τα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου 60χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα μέσα στην αγροτική κατοικία όπου κατοικούσε κοντά στο χωριό Ίναχος στην Αργολίδα.

Ένας φίλος του που τον αναζήτησε το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκε τον άτυχο άνδρα με καταγωγή από την Βουλγαρία πεσμένο στο δάπεδο και δεμένο με μονωτική ταινία στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια του. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άντρες της Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι έκαναν αυτοψία στον χώρο, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό.
argos__7_
argos__2_
argos__6_

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 60χρονου οφείλεται σε ασφυξία, καθώς η μονωτική ταινία του είχε φράξει τις αναπνευστικές οδούς. Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σπίτι και προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη του ή των δραστών.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι χώροι του σπιτιού είχαν αναστατωθεί, πράγμα που τους κάνει να εκτιμούν ότι ο δολοφόνος έψαχνε για χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης κι έτσι εκτιμάται ότι το θύμα μπορεί να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε την πόρτα του.
Κλείσιμο
argos__10_
argos__9_


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Κρίσιμες οι επόμενες μέρες με την επιστροφή των εκδρομέων

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στην Αθήνα

Συναγερμός στο Παπαγεωργίου: Θετικοί στον κορωνοϊό 9 εργαζόμενοι του νοσοκομείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης