Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου έφτασε στην Αθήνα και η άφιξή της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.
Ο Χρύσανθος Πάνας μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram καλωσόρισε την Ιταλίδα ντίβα στη χώρα μας.
«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε από την άφιξη της ηθοποιού στη χώρα μας.
Η Μόνικα Μπελούτσι με τον Έλληνα επιχειρηματία και συλλέκτη έργων Χρύσανθο Πάνα
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas) στις
Κομψή και σικ η Μόνικα Μπελούτσι κατά την άφιξή της στην Αθήνα. Ντυμένη στα ασπρόμαυρα η Ιταλίδα ντίβα αποτελεί την επιτομή της κομψότητας
Κλείσιμο
Υπενθυμίζουμε ότι η Ιταλίδα ντίβα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας και έρχεται στο Ηρώδειο για να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.
Η Μόνικα Μπελούτσι επιλέγει συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, Ελλάδα (Ηρώδειο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.