Ο «Ακύλας» ξετρύπωσε 48 κιλά κάνναβης

Ο «Ακύλας» ξετρύπωσε 48 κιλά κάνναβης

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς κατάφεραν να αποτρέψουν την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην χώρα για λογαριασμό οργανωμένου δικτύου

akilas23
Με την βοήθεια του «Ακύλα», του βελγικού ποιμενικού ανιχνευτή ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς κατάφεραν να αποτρέψουν την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην χώρα για λογαριασμό οργανωμένου δικτύου.

Εντοπισμός 47 κιλών κάνναβης από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς


Αρχικά, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν Έλληνα να φορτώνει στο όχημά του σάκους με ναρκωτικά, που είχαν εισαχθεί από μέλη του κυκλώματος σε περιοχή του Κιλκίς μέσω αφύλακτου σημείου στα σύνορα με τη Βουλγαρία ή τη Βόρεια Μακεδονία. Οι σάκοι περιείχαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47 κιλών και 415 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν και ο οδηγός που είχε αναλάβει την διακίνηση συνελήφθη.

Στη συνέχεια, ο «Ακύλας» έκανε έρευνα στο σπίτι του, όπου ξετρύπωσε κρυμμένες ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 254,4 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 7,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, τέσσερα κινητά και 800 ευρώ. Ο παραλήπτης των ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στην ελληνική επικρατεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Kορωνοϊός: Σε επικίνδυνη τροχιά η χώρα - Τριπλασιάστηκαν σε 12 μέρες οι διασωληνωμένοι

Συναγερμός από τους ειδικούς για τον κορωνοϊό: «Είμαστε σε πόλεμο» - Δύο νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Καιρός - Δεκαπενταύγουστος: Θερμή εισβολή με 37άρια - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης