ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Κακοκαιρία: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε δρομολόγια
Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκάλεσε η κακοκαιρία - Ακινητοποιήθηκαν δύο αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Σίνδο
Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετώπισε χθες το επιβατικό κοινό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr.
Η έντονη βροχόπτωση το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την ακινητοποίηση δύο αμαξοστοιχιών στη Σίνδο, αφού τα νερά της βροχής στη σιδηροδρομική γραμμή δεν επέτρεπαν τη διέλευση τους.
Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, πρόκειται για τις αμαξοστοιχίες Intercity, 51 και την 53, οι οποίες σταμάτησαν στο σημείο στο ΤΧ2, στη Σίνδο. Τεχνικός του ΟΣΕ έκανε έλεγχο στη γραμμή και έτσι οι αμαξοστοιχίες έφυγαν με καθυστέρηση 87 και 36 λεπτών αντίστοιχα.
Οι επιβατικές αμαξοστοιχίες αναχώρησαν κανονικά από το σταθμό της Θεσσαλονίκης αλλά προκλήθηκε πρόβλημα στο σύστημα διευθέτησης των διαδρομών, λόγω των βροχοπτώσεων.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.