Εύβοια: Αμετανόητος έστησε οργανωμένη χασισοφυτεία

Εύβοια: Αμετανόητος έστησε οργανωμένη χασισοφυτεία

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών

Evoia-xasisofyteia
Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ένας Έλληνας, αλλά δεν συνετίστηκε και έστησε μια πλήρως οργανωμένη φυτεία με 131 δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Βόρειας Ευβοίας.

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας οργάνωσαν επιχείρηση έρευνας και ανακάλυψαν την φυτεία που απλωνόταν σε επτά επίπεδα και τρεις τομείς εδάφους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ξέφωτο 250 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας. Την έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση και έπιασαν στα πράσα τον καλλιεργητή, τη στιγμή που έφτασε για να περιποιηθεί τα χαςισόδεντρα.

Evoia-xasisofyteia


Εκτός από τα 131 δενδρύλλια ύψους 1,20 ως 2,80 μέτρων, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε ένα μονοπάτι κρυμμένο από φυσική βλάστηση μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500 λίτρων, η οποία συνδεόταν με πλαστικούς σωλήνες νερού μήκους 500 μέτρων μέσω δύο προγραμματιστών αυτόματου συστήματος ποτίσματος που υδροδοτούσαν τη φυτεία! Ακόμη, κατέσχεσαν πλαστικά δοχεία με λιπάσματα, εργαλεία, συσκευή ραντίσματος λάστιχο 30 μέτρων, μεταλλικό σύρμα 500 μέτρων και δίσκους από φελιζολ που χρησιμοποιούταν ως φυτώρια.

Ο χασισοκαλλιεργητής είχε μαζί του ένα σακίδιο που περιείχε διάφορα εργαλεία, γάντια εργασίας, λίπασμα, προστατευτικά γυαλιά, μια υφασμάτινη μάσκα προσώπου, εντομοκτόνο, ένα μαχαίρι, και άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μίκι Ρουρκ vs Ρόμπερτ ντε Νίρο: Δύο ρεμάλια στην ίδια πόλη

ΟΑΕΔ: 86.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Έτοιμες για λειτουργία οι φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης