Μίκι Ρουρκ vs Ρόμπερτ ντε Νίρο: Δύο ρεμάλια στην ίδια πόλη

Μίκι Ρουρκ vs Ρόμπερτ ντε Νίρο: Δύο ρεμάλια στην ίδια πόλη

Η ιστορία μιας έχθρας που κρατάει πάνω από τρεις δεκαετίες με φόντο «Δαιμονισμένους αγγέλους», δόξα, χρήμα, ναρκωτικά, βία, σεξουαλικά όργια. Ομως, παρά τα όσα τους χωρίζουν, οι πορείες τους είναι παράλληλες, με δύο κοινά χαρακτηριστικά: λαμπρές καριέρες, σκοτεινές ζωές

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
miki-rouk-robert-deniro-falling-angel-arthrou
Ρεμάλι ο «θεός», ο «ημίθεος» Μπόμπι Ντε Νίρο, επονομαζόμενος και Bobby Milk; Στην τέχνη της υποκριτικής σχεδόν αξεπέραστος. Στην προσωπική του διαδρομή από τους χειρότερους. Ακολουθούμενος από Μίκι Ρουρκ. Η επιτομή της πλαστικής χειρουργικής. Περισσότερες επεμβάσεις και πάπαλα!

Αμφότεροι στο προσκήνιο πριν από μερικές ημέρες. Με μια ανάρτηση στο Instagram που έριξε λάδι σε μια φωτιά που εξακολουθεί να καίει από το 1987 μέχρι… αύριο. Εκείνη τη χρονιά αμφότεροι βρέθηκαν να παίζουν στο θρίλερ με τίτλο «Δαιμονισμένος άγγελος» του Αλαν Πάρκερ (Angel Heart). Τότε που ο μεν Μπόμπι δεν καταδέχτηκε να του ρίξει μια ματιά. Τότε που ο Μίκι (το πραγματικό του όνομα είναι Φίλιπ) έριχνε διαρκώς μπινελίκια εναντίον του. Tόσο πολλά που παραλίγο να έρθουν στα χέρια και η παραγωγή να καταλήξει στον πάτο της χρεοκοπίας.

ANGEL HEART - Official Trailer - 4K Restoration starring Mickey Rourke and Robert De Niro


«Αλήτη, θα σε ξεφτιλίσω»

Οπως ισχυρίζεται ο Ρουρκ, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντε Νίρο, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της μεθόδου του Actors Studio και του Λι Στράσμπεργκ αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε επαφή στα γυρίσματα με αυτό το «τίποτα». Η σχέση των χαρακτήρων που υποδύονταν στο θρίλερ ήταν περίπλοκη και ο Ντε Νίρο θεώρησε πως δεν έπρεπε να μιλάνε καθόλου, πράγμα όμως που δεν άρεσε καθόλου στον συνάδελφό του. Το κλίμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων παρέμενε τεταμένο και η κόντρα τους συνεχίστηκε για πολλά χρόνια.
miki rourk
Εχοντας υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, ο Μίκι Ρουρκ δεν θύμιζει σε τίποτα τον ηθοποιό που ξετρέλαινε τα θηλυκά της Υφηλίου τη δεκαετία του ’80. Οι μοναδική άδολη αγάπη που παίρνει πλέον είναι από τα σκυλάκια που τον συνοδεύουν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της ατελείωτης μονομαχίας άρχισε με την ακόλουθη περιφρονητική δήλωση του Ντε Νίρο: «Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλακίες». Ο παραμορφωμένος Μίκι από άφθονες «στρώσεις» πλαστικής άρπαξε την ευκαιρία και έλουσε τον αντίπαλό του με τα εξής λόγια: «Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ακου, κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου και σε όλα μου τα σκυλιά, ότι θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός»!

Το περίεργο αυτής της ιστορίας είναι πως και οι δύο προέρχονται από την ίδια πόλη (Νέα Υόρκη). Και οι δύο πάνω κάτω της ίδια γενιάς. Αν και ο Ντε Νίρο (77) κατά 9 χρόνια μεγαλύτερος από τον Μίκι Ρουρκ (68). Και οι δύο λάτρεις των θηλυκών. Ασυγκράτητοι και αχόρταγοι. Με τη διαφορά πως ο Ντε Νίρο λιποθυμάει για «σοκολάτα» περιεκτικότητας 85% αυθεντικού κακάο. Και οι δύο λάτρεις οργίων, παρτουζών και ιερόδουλων. Ο Ντε Νίρο μόνο των «σοκολατένιων». Ο Μίκι Ρουρκ ό,τι να ’ναι.
Κλείσιμο
f3-000_1452WV


Πρωταθλητές κοκαΐνης και ηρωίνης
Και οι δύο άρχισαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Μίκι Ρουρκ ως διάδοχος του Τζέιμς Ντιν, ο Ντε Νίρο του Μάρλον Μπράντο. Και οι δύο στο ξεκίνημα της καριέρας τους συνδέθηκαν με Φράνσις Φορντ Κόπολα. Και οι δύο έβαλαν στεφάνι δύο φορές. Και οι δύο με δύο διαζύγια. Και οι δύο διώχθηκαν από τον νόμο. Ο Ντε Νίρο στη Γαλλία για ένα μεγαλοπρεπέστατο σκάνδαλο σε κύκλωμα πορνείας. Ο Μίκι Ρουρκ για «ανάρμοστη συμπεριφορά» προς κάποια από τις «συνοδούς» του. Κοινώς την πλάκωσε στο ξύλο και το πρόσωπό της το έκανε μπλε μαρέν. Και οι δύο, τέλος, πρωταθλητές «κολύμβησης» σε ωκεανούς κοκαΐνης και ηρωίνης.

Ο Γούντι Αλεν σε μία από τις χιλιάδες εκρήξεις ευφυΐας του είχε ρωτήσει κάποια συμπρωταγωνίστριά του: «Ποιον από τους δύο αγαπάς, τον καλλιτέχνη ή τον άνθρωπο;». Εννοώντας φυσικά πως το ίδιο άτομο ως καλλιτέχνης μπορεί να είναι σπουδαίος, αλλά ως άνθρωπος τιποτένιος.

Ομως όσο πιο «επώνυμος» τόσο πιο ανεξέλεγκτος. Οι κοινοί θνητοί έτοιμοι να συγχωρέσουν όλες τις αμαρτίες, τα ολισθήματα και τις κακίες τους. Ασε που η δημοσιότητα για το οτιδήποτε -ακόμα και για ναρκωτικά- προσθέτει πόντους και εκτοξεύει το όνομά τους στα ύψη. Κάθε «ημίθεος» μπορεί. Κάθε «ανώνυμος» δεν μπορεί. Οι γάμοι, τα διαζύγια, τα ναρκωτικά, τα πλακώματα, τα όργια, τα πάντα, τροφοδοτούν τη στερημένη φαντασία των πληβείων. Γι’ αυτό «ημίθεοι». Οπως οι δώδεκα Θεοί των Αρχαίων Ελλήνων. Ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ακόμα και για επιμειξία και για παιδοφιλία.

f4
Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «9 1/2 εβδομάδες» η «θεά» Κιμ Μπάσιντζερ κάνει μία δήλωση πέντε λέξεων: «Ο Μίκι Ρουρκ είναι ανθρώπινο σταχτοδοχείο» (Human Ashtray)
f5_2


Ο Μίκι Ρουρκ φωνακλάς. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα μουλωχτά. Αυτή μία από τις διαφορές τους. Ο Μίκι με μία υποψηφιότητα, ο Μπόμπι με δύο Οσκαρ («Οργισμένο είδωλο» και «Νονός 2»).

«Μίκι, είσαι ανθρώπινο σταχτοδοχείο»
Το 1988 ο Μίκι Ρουρκ βρέθηκε στο ίδιο στούντιο, στο ίδιο «ιδρωμένο» δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι με τη«θεά Κιμ Μπάσιντζερ. Εκείνος 36, εκείνη 35. Το λέγανε «9½ εβδομάδες». Οι σκηνές ήταν δεν ήταν ημι-πορνογραφικές. Και τόνοι ιδρώτα κυλούσαν από τα γυμνά κορμιά τους. Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, η θεά κάνει μια δήλωση. Μια σύντομη δήλωση. Εξι λέξεων: «Ο Μίκι Ρουρκ είναι ανθρώπινο σταχτοδοχείο».

Μερικούς μήνες αργότερα το «ανθρώπινο σταχτοδοχείο» ανταποδίδει το χτύπημα. Οχι ευθέως. Πλαγίως: «Οταν επιλέγεις μια γυναίκα, είναι σα να αγοράζεις άλογα. Δεν γουστάρω άλογα με χοντρό σβέρκο και κοντά πόδια».

Το 2013 στο Φεστιβάλ των Καννών κυκλοφόρησε μια απίστευτη ιστορία από τους κλητήρες πεντάστερου ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο Μίκι Ρουρκ. Κάπου στις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να χτυπά με δύναμη την πόρτα της σουίτας του, αλλά δεν του άνοιγε κανείς. Επικρατούσε πανικός. Τι είχε συμβεί; Εντός της σουίτας λάμβανε χώρα ομαδικός έρωτας, όμως ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έφυγε και πήγε σε κάποιο άλλο, ίσως και άλλα θηλυκά. Οταν, όμως, επέστρεψε τον περίμεναν τρεις από τις κοπέλες στη σουίτα για να τον εκδικηθούν. Τον κλείδωσαν έξω και εκείνες άρχισαν να κάνουν διάφορα μεταξύ τους!

«Το παραδέχομαι, είμαι ρεμάλι»
Η μονομαχία, ενδιαμέσως, περιέλαβε και τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε. Οταν ο Ντε Νίρο είπε ένα κατηγορηματικό και βροντερό «όχι» στην πρόταση του Σκορσέζε να συμπεριλάβει τον Μίκι Ρουρκ στο cast των πρωταγωνιστών. «Εγώ με αυτό το “τίποτα” ποτέ»! Ελα όμως που οι παραγωγοί της ταινίας διέψευσαν τους ισχυρισμούς του! Και μετά από αυτή τη διάψευση εκείνος άρχισε τα μπινελίκια εναντίον όλων. Ακόμα και των παραγωγών. «Αυτός ο αλήτης φταίει για όλα. Αυτός τους ανάγκασε κι έτσι εκείνοι κάνουν τώρα πως δεν ξέρουν τίποτα».

Η εξωφρενική περίπτωση του Μίκι Ρουρκ αρχίζει από την αλητεία, ως νέος, συνεχίζεται στα ρινγκ, ως ερασιτέχνης πυγμάχος, και ολοκληρώνεται με δηλώσεις μεταμέλειας και αυτοπειθαρχίας. Κανείς δεν τον πιστεύει. Το 2008 στο Λονδίνο, σε ένα σχετικά διακριτικό ξενοδοχείο, βρέθηκα απέναντί του με αφορμή τη συναρπαστική και τόσο βιωματική ερμηνεία του για τον «Παλαιστή» του Ντάρεν Αρονόφσκι. Εντελώς αλλοιωμένος από τις πλαστικές επεμβάσεις. Σχεδόν ζαλισμένος, ίσως και μαστουρωμένος. Με ανοιχτό πουκάμισο, με καδένες και με σχισμένο τζιν παντελόνι. Κι όμως, αυτό το ζωντανό ερείπιο παραδέχτηκε: «Τα έχω χάσει όλα, γυναίκες, αξιοπιστία, ακόμα και την ψυχή μου. Το παραδέχομαι, είμαι ρεμάλι».

Είναι ο μοναδικός του Χόλιγουντ που μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να εκτοξευθεί στο «υπερπέραν» και αμέσως μετά στα έγκατα των χαμαιτυπείων. Θρίαμβος και πανωλεθρία. Πάντα εκτεθειμένος. Πάντα ικανός για όλα. Και μονίμως στην κόλαση. Ενίοτε ξεπορτίζει για λίγο και μετά επανέρχεται θριαμβευτικά. Ως ερασιτέχνης πυγμάχος σε 27 αγώνες πέτυχε 17 νοκ άουτ και μόνο δύο ήττες. Κι όμως, ούτε στα ρινγκ βρήκε σωτηρία.

Πριν από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στα ρινγκ με θριαμβευτικό τρόπο, καθώ, νίκησε με απίστευτη ευκολία τον 29χρονο Ελιοτ Σέιμουρ. Οι γραφιάδες του Χόλιγουντ τον αποθέωσαν. Αυτό ήταν. Οι «άθλιοι» δημοσιογράφοι άρχισαν να σκαλίζουν και η βρετανική «Daily Mail» δημοσίευσε φωτογραφίες του Ελιοτ Σέιμουρ να κοιμάται στο Memorial Park στην Πασαντίνα. Με απλά λόγια, ο 29χρονος αντίπαλος ήταν ένας άστεγος, ο οποίος πληρώθηκε για να φάει ξύλο από τον «παππού» του. Σικέ και ο αγώνας. Σικέ ο θρίαμβος. Σικέ όλα.

«Μην τον βάζετε κοντά σε ΖΕΣΤΗ, Θα λιώσει»
Η πανωλεθρία ενός αδιόρθωτου ρεμαλιού ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στη θρυλική τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV. Και μάλιστα ολοκληρώθηκε μόλις εμφανίστηκε. Οι θεατές τρόμαξαν να τον γνωρίσουν. Ο Μίκι Ρουρκ δεν θύμιζε σε τίποτα τον ηθοποιό που ξετρέλαινε τα θηλυκά της υφηλίου τη δεκαετία του ’80.

Ακόμα χειρότερα η συνέντευξη! Εκείνος να απαντά μπερδεμένα στις ερωτήσεις των παρουσιαστών. Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν έμειναν τόσο σε αυτό όσο στη σοκαριστική εμφάνισή του. Φαίνεται πως έχει χάσει κάθε μέτρο με τις πλαστικές, οι οποίες έχουν αλλάξει εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι Βρετανοί που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, άρχισαν να εκτοξεύουν σχόλια του τύπου: «Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου στον Μίκι Ρουρκ», «Ακούγεται σαν τον Μίκι Ρούρκ. Δεν μοιάζει καθόλου σε αυτόν, τι έχει κάνει;». Με άλλους να αναρωτιούνται: «Τι στο καλό έπαθε το πρόσωπο του;». Κάποιος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός, λέγοντας: «Μην τον βάλετε κοντά σε ζέστη γιατί το πρόσωπό του θα λιώσει».

Γίγαντας και νάνος
Ο διχασμός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πρωτάκουστος και ανυπολόγιστος. Ουδείς όπως εκείνος. Φανταστείτε πως είναι περίεργο μείγμα από ιταλικές, ολλανδικές, αγγλικές, γερμανικές και γαλλικές ρίζες. Αυτός ο γίγαντας της οθόνης, ακόμα και της σκηνοθεσίας. Οπως σε εκείνο το εξαιρετικό κατασκοπευτικό «Ο καθοδηγητής» με Ματ Ντέιμον (The Good Shepherd). Ομως, νάνος στην καθημερινότητα.

Δυσθεώρητη η απληστία του. Τα τελευταία 20 χρόνια βάζει το όνομά του σε ό,τι να ’ναι. Ακόμα και τώρα έχει στα σκαριά πέντε παραγωγές. Ο COVID-19 καθυστερεί την υλοποίηση των ονείρων του. Παντού μέσα. Αρκεί να λαμβάνει. Πόσα; Πάντως η προσωπική του περιουσία εκτιμάται γύρω στο μισό δισεκατομμύριο δολάρια. «Εχω γυναίκες και παιδιά να φροντίσω.

Black is beautiful
Δύο οι επίσημες συμβίες του. Με στεφάνι. Afro και οι δύο. Λάτρης του μαύρου. Black is beautiful. Η πρώτη είναι η ευτραφέστατη Νταϊάν Αμποτ. Ηθοποιός β’ κατηγορίας. Τον άντεξε 12 χρόνια. Μόνο η ψυχούλα της ήξερε τα βάσανα που πέρασε. Το κέρατο πήγαινε σύννεφο. Μονίμως ο Μπόμπι ξεπόρτιζε. Ανάμεσα στις κατακτήσεις του η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Ναόμι Κάμπελ. Από τις πολύ επώνυμες. Ων ουκ έστιν αριθμός συνοδών. Μονίμως μαύρου χρώματος.

Από την Νταϊάν δύο παιδιά. Σήμερα από 42 μέχρι 47 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα νυμφεύεται την Γκρέις Χαϊτάουερ. Μαύρη και ευτραφής η κυρία. Μαζί πέρασαν 20 και πλέον χρόνια. Εκείνη με άφθονα κέρατα. Εκείνος με άφθονες μικρές και μεγάλες «ιστορίες». Μία εκ των οποίων καλλιτεχνικώς ονομάζεται Τούκι Σμιθ. Περιττό να επαναλάβω πως είναι black. Περιττό να υπενθυμίσω την επαγγελματική της καριέρα στο μόντελινγκ με τελικό προορισμό τη μεγάλη οθόνη. Και περιττό να πω ότι ο Μπόμπι επαναλαμβάνει πληκτικώς τις ίδιες συνήθειες. Δύο παιδιά με την Τούκι. Δύο παιδιά με την Γκρέις.

f3a-xeg--000_Par2812549
Ανάμεσα στις κατακτήσεις του Ντε Νίρο η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Ναόμι Κάμπελ (δεξιά). Οσο για τις «συνοδούς», ουκ έστιν αριθμός.Ολες με ένα κοινό χαρακτηριστικό: μιγάδες, όπως και οι δύο γυναίκες που παντρεύτηκε!


Τι να κάνει ο άνθρωπος; Πρέπει να παίζει σε ό,τι να ’ναι για να ταΐζει τόσους νοματαίους. Any Way. Η Γκρέις, λοιπόν, η τελευταία επίσημη συμβία του, δεν άντεξε και πριν από δύο χρόνια τον χώρισε. Οχι επισήμως αλλά ανεπισήμως. Που πάει να πει μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Τα οποία πληρώνει ο Μπόμπι. Φυσικά. Ολα εδώ πληρώνονται. Το τραγελαφικό της ιστορίας είναι ο λόγος που επικαλέστηκε η ευτραφής μαύρη κυρία. Οχι τα κέρατα. Οχι η «συνοδεία». Οχι το κύκλωμα πορνείας στο Παρίσι. Οπου ο Bobby παραλίγο να βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Οχι η κοκαΐνη ούτε οι άλλες «ευεργετικές» ουσίες. Τίποτα απ’ όλα αυτά.

«Είναι άπλυτος, αξύριστος, βρώμικος»
Τι επικαλέστηκε η 63χρονη κυρία, πρώην αεροσυνοδός και νυν ηθοποιός; Από καιρού εις καιρόν ηθοποιός; Απλυσιά, μυρωδιές, βρωμιά. Τέτοια αναφέρονται στα επίσημα έγγραφα αιτήσεως διαζυγίου.

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μένει πολλές ημέρες αξύριστος, χωρίς να κάνει μπάνιο, με αποτέλεσμα η μυρωδιά του να είναι τόσο άσχημη που αναγκαζόμουν να ανοίγω όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να φύγει η βρώμα», αναφέρει η πρώην αεροσυνοδός. Μήπως όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια έχουν να κάνουν με τα χρήματα που διεκδικεί από την περιουσία του ηθοποιού που αγγίζει τα 500 εκατ. δολάρια; Μπα, ιδέα μου είναι.

Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο -ή μάλλον τα χειρότερα- γι’ αυτόν τον πρώην γίγαντα της οθόνης, αλλά πάντα ρεμάλι στην καθημερινότητά του, είναι όλα αυτά που του σούρει ο κριτικός κινηματογράφου και συγγραφέας Σον Αντονι Λίβι σε μια βιογραφία με τίτλο «De Niro: A Life».

«Μου έκανε τη ζωή κόλαση»
Δεν άφησε… άπλυτο για άπλυτο που να μη βγάλει στη φόρα ο Λίβι, περιγράφοντας αυτό το 77χρονο «θηρίο» ως κοκαϊνομανή, αθεράπευτα γυναικά, άπιστο και νταή με τις συντρόφους του! Ο συγγραφέας υποκλίνεται στο υποκριτικό ταλέντο του μεγάλου σταρ, όμως υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο απέφευγε πάντα τη δημοσιότητα λόγω του έκλυτου βίου του, ενώ αποκαλύπτει ότι έκανε χρήση ουσιών με τον κολλητό φίλο του Τζον Μπελούσι τη μοιραία βραδιά που ο τελευταίος πέθανε από υπερβολική δόση, τον Φεβρουάριο του 1982!

Την εποχή του «Ελαφοκυνηγού», του «Ταξιτζή» και του «Νονού 2» ο Ντε Νίρο ήταν βουτηγμένος στην κοκαΐνη, σύμφωνα με τον Λίβι. Στο βιβλίο αποκαλύπτεται επίσης η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, με τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, φίλο της Σίμπιλ Σέπαρντ, που είχε παίξει μαζί του στον «Ταξιτζή», να ισχυρίζεται πως της είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Και την έκανε κόλαση επειδή τον απέρριψε. Παρά τις αφόρητες πιέσεις του.

Φυσικά αναφέρεται στην προτίμησή του για τις black καλλονές της showbiz. Φυσικά αναφέρεται στις Γουίτνεϊ Χιούστον και Ναόμι Κάμπελ, τις οποίες προσέγγιζε σε δημόσιες εκδηλώσεις και σε πάρτυ, ενώ αν έβλεπε κάποια που του άρεσε, έβαζε ακόμα και τρίτους να επικοινωνήσουν μαζί της. Ο Λίβι ισχυρίζεται πως ο Ντε Νίρο υπήρξε άπιστος σχεδόν με όλες τις συντρόφους του και νταής με πολλές εξ αυτών. Ελα! Το 1998 μετά από έρευνες της Γαλλικής Αστυνομίας, το όνομά του συνδέθηκε με διεθνές κύκλωμα πορνείας. Ανάμεσα στις «καρτ βιζίτ» και ομολογία νεαρής Αγγλίδας πορνοστάρ που με υπερηφάνεια αποκάλυψε πως «ναι, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπήρξε εραστής μου».

Ολα αυτά κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πρώην αεροσυνοδό Γκρέις Χαϊτάουερ. Αλλά εκείνη δεν καταλάβαινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Τα είχε συνηθίσει. Το μόνο που την ενοχλούσε ήταν οι μυρωδιές του, η απλυσιά του και το αξύριστο πρόσωπό του. Γι’ αυτό άνοιξε παράθυρο και πόρτα να εισέλθει φρέσκος, καθαρός αέρας. Και ταυτοχρόνως να ροκανίσει μερικά εκατομμύρια από το παχυλό πορτοφόλι του Bobby Milk. Οπως έχει πει ο ίδιος, «αν υπάρχει Θεός, θα υπάρχουν πολλές απαντήσεις. Πάντως, έτσι κι αλλιώς, όταν πεθάνεις θα έχεις μπόλικο καιρό να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: Το «τυφλό» ραντεβού που συγκλόνισε το παλάτι

Ανησυχία για τα κρούσματα κορωνοϊού: Τι θα γίνει αν «κοκκινίσει» η Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης